kckfalmily kckfalmily arkadaşm 1 ay önce özelde yaptı ona da uyuşturmadan takmışlar. Ben 2,5 sene önce özelde yapmstm spinal anesteziden snra takmışlardı. Suan en büyük stresim bu sanrm🥲 cok korkuyorum.
selinsmother deryabade benim hgb 11.5 çıktı bu sebeple gerek yok dendi şuan 9.2 ye düştü sanırım ilaca devam edeceğim ☺️ teşekkür ederim
selinsmother Allahvargamyok çok güzel anlar değerini bilin lütfen korksanız da geçicek ama anı yaşarsanız güzel hatırlarsınız 🥹💘👼🏻
selinsmother 20223 heyecan ve merak olsun korkuya yer yok 😅 kendini kasarsan iğnesi sondası sana dert olur yavruna kavuşacağını düşün herşey çok güzel geçiyor 👼🏻💘
20223 selinsmother kavuştuk çok şükür ☺️ameliyat kolaymış aöa sonrası acılı oda bebeğin güzelliğine değiyor
selinsmother catandgirlmom sağlıkla gelsin tüm bebişler çok heyecanlı az kalmış 💘💘 hikayenizi bekliyorum o zaman 🤰🏼
selinsmother Fatmanur123 korku olunca herşey eziyet gibi geçer eminim çünkü korkulacak detaylar illaki oluyor 😅 ama pozitif düşünüp yavruma kavuşucam derseniz güle oynaya geçiyor herşey çok zevkli aslında 👼🏻😂💘🧿