selinsmother Z72r47asel valla canım normal yapmak bana göre cesaret istiyor nasıl mutlu huzurluysan o yoldan git çok güzel anlar kötü hatırlanmasın😭💘🥲
Z72r47asel selinsmother Korku bende de var bilmiyorum insanlar beni çok korkutuyor bilmiyorum artk ne olacak 😔
kckfalmily selinsmother hayırlı uğurlu olsun Rabbım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallah . Birsey sormak istiyorum son zamanlarda sondanın hep uyuşturulmadan takıldığını duyuyorum sizde nasildi ve uyusturulmadysa acıdı mı?
selinsmother kckfalmily devlet hastanelerinde uyuşturulmadan takılıyor malesef bendede öyle oldu illa ki zor ama 3 saniye felan sürüyor
kckfalmily kckfalmily arkadaşm 1 ay önce özelde yaptı ona da uyuşturmadan takmışlar. Ben 2,5 sene önce özelde yapmstm spinal anesteziden snra takmışlardı. Suan en büyük stresim bu sanrm🥲 cok korkuyorum.
selinsmother Z72r47asel korkuluyor illa ki ama anı yaşamaya bakın gelip geçiyor çünkü 1 gün oldu bile 😍💘
selinsmother gunes88 göbeğime buz ve kum torbası koydular ama ağırlık olması daha iyi oldu onu kaldırınca ağrı daha fazla 😂