Z72r47asel selinsmother Bende devlet takipliyim ilk hamileliğim kızım olacak Allah’ın izniyle normal doğum istiyorum ama doktor belli olmaz dedi şuan 38+4 oldum bilmiyorum nasl olacak Kasık ağrım çok oluyor yürümekte baya zorluk çekiyorum 😔
selinsmother Z72r47asel valla canım normal yapmak bana göre cesaret istiyor nasıl mutlu huzurluysan o yoldan git çok güzel anlar kötü hatırlanmasın😭💘🥲
ygmrtpclr selinsmother ya cok güzel 😍saglıkla büyüsün premses. benimde kısmetse 19 mayısta sezeryanım var ❤️
Asyadgn selinsmother maşallah maşallah rabbim kem gözlerden nazarlardan saklasın kimsenin nazarı olmaz inşallah 🧿🧿🧿🧿
Hatituna selinsmother allahim uzun ömürler versin aag saglim büyütmek nasip olsun çok güzel duygular nasip inşallah bizlere
Meleklerininannesii selinsmother Yaaaa amaaa çok çok güzel 🥹🥹 gözlerimden yaş gelmesi normal miiii🥹🩷 sağlıkla büyüsün prenses inşallah 👣🙏🏻💖🌸
Gzm__ selinsmother Rabbim hayırla sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşaAllah. Birkaç soru sorabilir miyim
Laleozkan_09 selinsmother oyyy maşallah rabbim nazarlardan korusun inşallah. Darısı bizim de başımıza
elifk22_ selinsmother Maşallah kuzuma 12 saat sonra doğuma giricem ve aşırı korkuyodum bu paylaşımın o kadar moral olduki 🫶🏼🫶🏼 Rabbim sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin Maşallah size 🌸