Almilosum selinsmother yaaa çok güzel Allah analı babalı büyütsün insallah adı gibi naif ve zarif bir kız olur🌼 duygusal bir top oldum şuan 😢
Zeyna92 selinsmother oy maşallah 🥰 çok güzelsiniz, inşallah benim de bu karara güzel bir hikayem olabilir, heyecan İLE ben de bekliyorum, ❤️ Mutluluk yüzünüzden eksik olmasın, çok tatlı bir bebek maşallah. 🙏🏻
Mzzz Biraz sinirlendirmişler bebişi ya yerim ben bunu maşallah minik burun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏🙏
Ezgi0755 selinsmother oyuuu mis yavrummm🐣maşallah sübhanallah❤️rabbim upuzun ömrüne sağlık,huzur, bol şans ve başarılar versin. Analı babalı büyütün Tebrik ederim 🙏🥰
Nurdantk selinsmother maşallah şanslı güzel ömrü olsun.bende sabah sezaryen olucam .öğlen kucağıma almış olurum kısmetse.rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Z72r47asel selinsmother Maşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin siz devlettte mi sezeryan oldunuz
Z72r47asel selinsmother Bende devlet takipliyim ilk hamileliğim kızım olacak Allah’ın izniyle normal doğum istiyorum ama doktor belli olmaz dedi şuan 38+4 oldum bilmiyorum nasl olacak Kasık ağrım çok oluyor yürümekte baya zorluk çekiyorum 😔