mathildays1 deprem sebebiyle şöyle bir yolculuk ağındaydım malatya-ankara ankara-tavşanlı tavşanlı-alanya alanya-antalya alanya-malatya 🥹 32.haftada malatyaya döndüm
mayaden _brcu88_ 32. Haftaya girmek üzereyim rahat 4 haftada bir 4-5 saatlik yola gitmisimdir bazen iki şehir bile değiştirdim ilk haftalarda da gittim en son 30 haftalikta gittim 🌸
AslanMerak Ben gittim 15 saat yolculuk yaptım 3 saatte bir molalar halinde doktor izniyle. 13 haftalık hamileydim ☺️
Fatosbulut _brcu88_ ben 16 haftalıkken antalyadan niğdeye gitmiştim arabayla bir problem yaşamadım doktorumda her hangi bir sorun olmayacağını söylemişti
Buccu _brcu88_ 27 haftalık hamileyim geçen hafta Ankara’ya oradan Boluya geldim cumartesi günü uçakla Antalyaya evime dönücem. Çok şükür bebeğimin keyfi yerinde. İlk gebeliğimde de çok yolculuk yaptım ailem Ankara’da yaşıyor. Bebeğin sağlıklıysa korkma.
ikbalk _brcu88_ 26 haftalığız, arabayla her yere gidiyoruz, arabayı da ben kullanıyorum hatta:) hiçbir sorun olmuyor sadece eşimin ailesi 14-15 saat uzaklıkta oraya gidemiyoruz cesaret edip ama annemlere 7-8 saat gidebiliyorum
Biyolog-anne 20 haftalık iken 12 saatlik yola gittim geldim çok şükür bir şey olmadı. Şimdi 33. Haftamda 8 saatlik yola gideceğiz. Doktorumun onayıyla tabiki. Sadece sık sık mola verip yürüyüş yapmakta fayda var kan dolaşımını düzenlemek için
Simyaci Ben de 16 haftalık hamileyken iş için yurtdışına gitmiştim. 5 saat uçak ve üstüne 5 saat o ülkede araba yolculuğu yapmıştım. ☺️ çok şükür ters hiçbir şey olmadı. İnşallah siz de ters bir şeyle karşılaşmazsınız.
Cekilmezbirkiz _brcu88_ 6 aylık hamileyken Ankara İstanbul arası otobüs yolculuğu yapmıştım doğuma kadar kuyruk sokumu ağrısı geçmemişti. Ben 25-26 haftalık falandım o zaman valla rahatsız ediyor herşeyden önce
dahabirmavi _brcu88_ 34 haftalıkken 10 gün arayla 20saat yolculuk git gel yaptık şükür bir sorun olmadı, doktorum onaylamıştı ve de gebeliğimde bir sorun yoktu😌
Zeyneppp96 _brcu88_ eğer bir problem yoksa gidebilirsiniz ben her hafta 5 6 saatlik yollara çıktım neredeyse ama artık gitmeyeceğim doktordan uzak olmak beni germeye başladı 😂 ama tabi ben 31+4 oldum ondan dolayı yoksa daha 3 gün önce yaptım yol son dedim