esnyz14 _brcu88_ Eğer riskli bir gebelik değilse mola vermek şartıyla benim doktorum izin vermişti. Siz yine kendi doktorunuza mutlaka danışın. 22 haftalıkken Manisa’dan Eskişehir’e geldim 27 haftalık olunca da Eskişehir’den Manisa’ya gideceğim nasipse🌺
_brcu88_ esnyz14 aynen canım teşekkür ederim herhangi bir risk yoktu ama yine de doktoruma sormadan çıkmam zaten bakalım hayırlısı 🥰
_brcu88_ peri5860 benimde iyi geçiyor bir problem olmuyor Allah’a şükür 🥰❣️😘🌹 benimde ilk gebeligim aydan aya gidiyorum ben doktora hatta bu ay belki bir buçuk ay olmuştur daha yeni gitcem😂bi sorun olmayınca çok fazla gitme gereği duymuyorum ben ya
peri5860 _brcu88_ İşte keşke bana da deseydi Dr aydan aya gel sonuç göstermeye gittik yine de aldı USG ye
boymomyz _brcu88_ 13 haftalıkken depremden dolayı arabada kaldık 2 büklüm durduk ve sonrasında Antepten Ankaraya otobüsle gittim canım yollar kapalıydı uzun sürdü yolculuğumuz . Dönüştede arabayla geldik Allaha şükür bişey olmadı
smyylcn _brcu88_ doktorunuza danisin 21 haftalik hamileyken doktoruma danisip 4 saatlik yola gitmistim kendi aracımizla gittik dinlene dinlene gittik