peri5860 _brcu88_ Canım valla okullar tatil olunca da memleketime ailemi görmeye gideyim diyorum Allah izin verirse. Özel araçla gideceğim tabi ama yolculuğu nasıl çekeceğim bilmiyorum
peri5860 _brcu88_ Canım valla ilk gebeligim tecrübesiz olduğum için sık ultrasona girdim onu takıyorum buradan sağolsun birçok kişi içimi rahatlattı ama şeytan işte susmuyor 😔 Sizin nasıl geciuor ?
Laviniadim _brcu88_ 5 haftalık hamileyken ankaradan artvine araba ile gitmiştim doktorun dediklerini uygulayınca bi sorun yaşamadım
Hayatuysal34 _brcu88_ ooo en başndan beri kaç kere gttm geldm 4 5 saat yola daha 2 gün önce geldm 16 +4 üm😀
femme _brcu88_ 30 haftaligim bayramda istanbuldan burgaza gittik 2 saatlik yol da kendi aracimiz olmasına rağmen perişan oldum elim ayağım şişti sürekli sallan sallan bebeğim o gün hiç oynamadi bile
Sinem1925 _brcu88_ 22 haftalıkken bende İzmir’den Bursa’ya oradan İstanbul oradan Balıkesire gitmiştim riskin yoksa gidebilirsin bence
Ekut _brcu88_ 24 haftalıkken 3-4 saatlik yol gittim ve döndüm. hem de arabayı ben kullandım ara ara dinlendim yolda doktoruma sorarak cıktım tabiki onun izniyle
Tugce0142 _brcu88_ 12 haftalıkken 4 saatlik yola gitmiştim memlekete bi sorun yaşamadım dinlene dinlene giderseniz arada yürüyüp riskiniz de yoksa sıkıntı yaşamazsınız
adygepsase _brcu88_ ben 25. Haftamda 10 saatlik yol git gel yaptim saatte ya da 2 saatte bir durup hafif yuruyus yaparak hic bir sikinti olmadi cok sukur doktorun da haberi ve onayi vardi tabi
ozgegulerkaya _brcu88_ 25 haftayım ben de gidiyorum ayda bir kere 3-4 saatlik yola hiçbir şey olmuyor 1-2 saatte bi mola verip yürürsen daha iyi olur
Zereniim 20 haftalıkken 13saatlik yolculuk yaptım Doktorumu arayıp söyledim hatta doktoruma 15saat dedim kendi aracınızla 2 saatte bir durmak şartı ile gidebilirsin demişti
Gulsen0606 32 haftalık hamileyim Konya’dan Sakarya’ya gittim. Sakarya’dan İstanbul’a, İstanbul’dan tekrar Konya’ya döndüm. Hiçbir sorun olmadı ama, 1 saatte 1 aracı durdurdum ve yürüdüm, bol bol su içtim 🌺
YigitPoyrazMomm _brcu88_ mide bulantım artı uzun yol yoruyor beni bayramda kaynanama gittim çünkü baya uzaktı 1 2 saatlik yol olsa giderim ama tövbe uzun seyahatlere çıkmam kötü geçiyor çünkü bide otobüsle gittik gerisini siz düşünün😣
Bir_tirtilannesi _brcu88_ normalde otobüsle veya dolmuşla çok zorlanıyordum hemen tansiyonum düşünüyordu ama kendi şahsi arabamizda sakarya-manisa arası yol gidip gelmiştim 30. Haftamda benim için sorun teşkil etmedi rahatti yani
Basak2906 _brcu88_ yarın 17 haftalık olacağım daha dün istanbuldan Ankara ya gidip geldim aynı gün içinde bir sıkıntı olmadı çok şükür 🙏
Cnscnk _brcu88_ 36 haftalikken İstanbul- İzmir 3 saat uyku sonrasi izmirden Çanakkale şeklinde yolculuk yaptım. Yorulunca arka koltuğa geçip uzandım. Bir sorun olmadı çok şükür 🥰 sık sık mola verilince sorun olmuyor.
_brcu88_ peri5860 benimde iyi geçiyor bir problem olmuyor Allah’a şükür 🥰❣️😘🌹 benimde ilk gebeligim aydan aya gidiyorum ben doktora hatta bu ay belki bir buçuk ay olmuştur daha yeni gitcem😂bi sorun olmayınca çok fazla gitme gereği duymuyorum ben ya