_brcu88_ Hamilelikte 3.4 saatlik yola gidenler oldu mu …? 18 haftalık hamileyim yaylamiz var oraya gezmeye gitmek istiyorum sorun olur mu sizce ,?
Esenturgay _brcu88_ ben 28 haftalık hamileydim 8 saat yol gittim kişisel aracımızla yani otobüs değil bir sürü gezdim bir şey olmaz
uyanancirkiin _brcu88_ ben 19 haftalıkken rizeden istanbula otobüsle dönmüştüm 🤣 3 4 saatten pek birşey olacağını düşünmüyorum. Özel araçsa saatte bi mola verip bikaç dklık yürüyüş yapabilirsiniz ☺️☺️
YigitPoyrazMomm _brcu88_ ben 5+4 günlük hamileydim o zaman 6 saatlik yola çıktım şuan 8 haftalık oldum deseler ki birdaha uzun yola çıkar mısın dedim tövbe 😄 doktorunuza sorduysanuz eğer sorun yoksa tabiki çıkabilirsiniz🌸
peri5860 _brcu88_ Ben Eşimin memelektine gittim üç buçuk saatlik yoldu. Tabi özel araçla gittik bir saatte bir durduk tuvalet ihtiyacını karşılamak için ve yürümek için ilk gün ayaklarım bacaklarım çok ağrıdı sabaha kadar süren bir agriydi ertesi gün azaldı ama.
_brcu88_ Esenturgay aynen bizimde kişisel aracımız ❣️çok istiyorum gitmeyi Perşembe doktoruma da sorcam bi ama düşük riskim falan yoktu bir sorun olacağını sanmıyorum
_brcu88_ uyanancirkiin bende düşünmüyorum Perşembe bi doktoruma soracağım..inşallah sorun olmaz der 😂git der
YigitPoyrazMomm _brcu88_ mide bulantım artı uzun yol yoruyor beni bayramda kaynanama gittim çünkü baya uzaktı 1 2 saatlik yol olsa giderim ama tövbe uzun seyahatlere çıkmam kötü geçiyor çünkü bide otobüsle gittik gerisini siz düşünün😣
_brcu88_ peri5860 kaynanam uzun yola gitmeyin bebeğe bişey olur diyor da bu başlığı onun için açtım ..giden kişiler oluyor görüyorum birazda sizden dinlemek istedim
peri5860 _brcu88_ Canım valla okullar tatil olunca da memleketime ailemi görmeye gideyim diyorum Allah izin verirse. Özel araçla gideceğim tabi ama yolculuğu nasıl çekeceğim bilmiyorum
acemii_annee _brcu88_ 3 saatlik yol uzun değil ki. büyükler çok pimpirikli böyle konularda bence doktorunuza sorun
bastet _brcu88_ hiiic birsey olmaz Allah’ın izniyle. Ben 18 saat ucak yolculugu yaptım surekli ucagın icinde yurudum biraz belim ve bacaklarım agrıdı sadece uzanamadıgım icin o kadar
yanealakanealakaa _brcu88_ 33 haftalıkken otobüs yolculuğu yaptım bir şey olmadı, pek rahat edememiştim sadece
Deletedmom_43 _brcu88_ Samsun-Bursa arası otobüs yolcuğu yapmıştım. Doğumuma 1.5 ay vardı ve tektim. Hamd olsun sıkıntı çıkmadı.
xbebegimx _brcu88_ gittim 12 hafta oncesi de sonrasi da 4 saatlik bi sorun olmadi sukur doktor 2 saatte bir dinlenip yurumeyi tavsiye etmisti
Ege12 _brcu88_ düşük tehliken yoksa herhangi bir şey olacağını sanmıyorum ama sen ne doktoruna sor ☺️
mervekocogl _brcu88_ ben de şurada durayım, yaklaşık 6.5 aylıkken 12 saatlik bir ziyaretimiz olacak sanırım tecrübelileri dinleyeyim 🥲