Melikeess @“cancel_”#p27693901 eşimle bugün görüşsek olurmu acaba tutarmı ki yani bu güzel birşey mi ❤️
cancel_ Melikeess bende yeni hamileyim oyüzden yorum yapmak istedim benim de gecikme vardı doktor vücut hazırlanıyor rahim kalınlaşmak güzel demişti şimdi 3 aylık hamileyim inşallah sende güzel haberler alırsın 🙃
cancel_ Melikeess bence 3 4gün sonra bir hamilelik testi yapın kendinizi garantiye alın sonrasında eşinizle konuşun tabi siz daha iyi bilirsiniz❤️
Sibel_gedik Melikeess hamilelik olabilir . Ben mide sıkıntısı için gittim ultrasonda bakınca rahmin kalınlaşmış dedi doktor . 5 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim :) inşallah gebeliktir cnm ☺️☺️
crazymommy Melikeess Adete çok yakın zamanda da rahim kalınlaşır hamilelikte de. 3-4 gün hala olmadıysanız kan verin
x_sena Melikeess hamilesin canım çünkü benim rahim duvarım da kalınlaştı hamile olduğumu öğrendim ince olsa adet olursun zaten
Banusametailesi Melikeess bana ilk kese göremiyorum rahminde kalinlasma dedi iki hafta sonra keseyi gordum 2 hafta sonra da kalp atışını duydum şimdi ise 8 aylik oldu bebegim
Zeyna27 Melikeess hatırlamıyorum inan ama bence hamilelikle adet kalınlığı Farklı bebişin seninle inşallah
Melikeess Zeyna27 hadi inşallah canım benim adette çok kalınlaşma olmadığnı bilmiyordum benim 16 mm kalınlaşmış
beyza_77 Melikeess canim, ben hamileligimi öğrendiğimde de 16 mm kalınlaşma vardı. İnşallah hamilesindir🥰
Melikeess beyza_77 benimde 16 mm kalınlaşmış adet söktürücü verdş yutsammı bilemedim bir sorun çıkmamıştı