beyza_77 Melikeess yaa onu bilmiyorum canim ama duphaston hamile değilsen adet getiriyor. Eğer hamileysen bebeğin tutunmasını sağlıyor
fidans Melisct94 canım benımde bugün 5 gün gecıkmem var acaba doktoralı gitsem belki bende de aynı durum 🥺ümitlenmekde ısdemıyorm
fidans Melisct94 ya bilemedim 2-3 test yapdim 1 tanesknde cikdi öburlerinde çıkmadı 5 hun gecikmem var kanda baga pahalı 810 tl birazdahami beklesem diyorum
Melisct94 fidans Nasıl yani kan testi paralımı anlamadım? Teste cıktıysa vardır bence canım geçikmede var
Ftma2 Melikeess benim de adetim gecikti doktora gittik rahmim kalınlaşmisti büyük ihtimal hamilesin dedi aynen de hamilemişim
Likayolcusu Melikeess bende 4 haftalık gebeyken gittğimde rahim kalınlaşması var demişti kese falan görünmwmişti 6+4 te gittiğimde gebe olduğum kesinleşmişti
cileklipastasever Melikeess pko nuz yoksa kalinlasmanin gebelik olma ihtimali buyuk ki yazan herkes bu ihtimaldan soz etmis siz ilaci icmissiniz hayirlisi olsun
Melisct94 Melikeess kız hamilesen söktürücü zararlı olmuyormu? Ben böyle çocuk düşüreni çok duydum keşke biraz daha bekleseydin canım
mombarbie_ Melikeess bana da kalinlaşma var geç döllenme olabilir dedi kanda göremeyince tarlusan verdi tek 1 hap icmemle adet görmem bir oldu 1 hafta gecikmem vardı
Serifeisin36 Melikeess Benimde geç döllenme oldu 15 gün lekelendim ama ondan sonra hamile oldugumu temizlendikten 20 gün sonra ögrendim