minikaras Melikeess canım doktorlar adet olup olmayacağını bilir bana kalınlaşma var adet olacaksın diyen doktorlar 1 haftaya kalmadan adet olurdum
Melikeess minikaras bana adet hakkında birşey demedi kalınlaşma var dedi ince olsa diyecem adetine var diye ama kalın dedi
Minasag Doktor bana da rahim duvarin kalınlaşmış adet olacaksın dedi . 10 gün sonra mide bulantısı ile test yaptım hamile olduğumu öğrendim . Kontrolde de ikiz gebelik çıktı
Melikeess Minasag ciddimisiniz çok güzel ya bana dedi kalınlaşman var dedi ince diyemem ince olunca adetine var diyecemde senin geçikmen var dedi rahmin kalınlaşmış dedi bekleyeceğiz dedi inşallah bende mucizeyle karşılaşırım
Serifeisin36 Melikeess Benimde geç döllenme oldu 15 gün lekelendim ama ondan sonra hamile oldugumu temizlendikten 20 gün sonra ögrendim
Zeyna27 Melikeess rahim kalınlaşması hamilelikle alakalı bi durum gecikmem vardı test yaptım pozitifti kanda da pozitif görmüştüm ultrason ile bakıldığında kese yoktu ama rahim kalınlığı iyi demişti öyle yani şimdi çok şükür kızım 10 aylık
Zeyna27 Melikeess hatırlamıyorum inan ama bence hamilelikle adet kalınlığı Farklı bebişin seninle inşallah
beyza_77 Melikeess canim, ben hamileligimi öğrendiğimde de 16 mm kalınlaşma vardı. İnşallah hamilesindir🥰