Elenora melegiminannesi1212 ben kitap aldım kesinlikle ilk alınması gerekenler arasında diğer alışverişi de 7. Aylıkken yapmayı tamamlamayı düşünüyorum 😍
engineermom_ melegiminannesi1212 Nike air Max ayakkabı hep hayalimdeki bebeği öğrenir öğrenmez onu aldım 🙈😂
pnarusluu melegiminannesi1212 bende 2 li zıbın aldım daha başka birşy almadım 😂 illa ki alırız zaman çok vsr daha 😂
Ecee_0661 Serpilinumudu E bebeğin kendi markasini aldım baby plus iki modeli vardi biri canyon o baya agir bir model ce tekerleklerinde cok sıkıntı oluyormuş ve bagaj kısmı acikti ama bizimkisinde bagaj kismi kapali ve cok agir bir model degil markası baby plus galaxy aşırı aşırı memnunum bir tane bile olumsuz bir neden yaşamadim 7 aya kadar puset kismini kullandik 7. Aydan sonra oteki kisma gectik suan 9 ayligiz. 🥰
TuqbaArslan İlk bebek mağazasına yatak falan fiyat bakmaya gittiğimizde haftalar erken diye bisey almiycaktim indirimde burun aspiratör görünce onu almıştım ilk olarak 🤣🤣 2. Hamilelik olunca indirimler daha çok baskın oluyor 🤭🤭
_gulumm melegiminannesi1212 3 aylıkken bı mağaza da spor ayakkabı gördüm ve çok beğendim direk aldım. 😅
3babymom fizikcianne 💕🌸😂🙈 Öyle mii Ama en doğrusu dmi en azından önceden ortak biseyler alınca iyi oluyo
yagmur089 melegiminannesi1212 cinsiyetini ogrenir ogrenmez babasiyla iki takim almistik 😍simdi ise doguma yakinim ve o iki takimi koydum goysin die saglikla giyer inşallah
-mommm98 melegiminannesi1212 cinsiyeti öğrenir öğrenmez oglumdan kalan eşya lldugu için yarıladık çok şükür eksik malzeme az
saitkereminannesi02 melegiminannesi1212 Oğlumda zıbın almıştım taraftar eşime sürpriz yapmıştım ikinci gebelik ilk 4veya 5 parça olan takımdan aldım
Kukulikukuli12 melegiminannesi1212 9+1 günlük hamileyim ilk öğrendiğimde anı defteri aldım 😄 2.bebeğim
Meliysaa melegiminannesi1212 6 aylığım ilk öğrendiğim anda kıyafet filan almıştım. Şuan beşik vs herşeyi aldık 0 eksik 😀 oto koltuğu mama sandalyesini bile 😀
Serpilinumudu Ecee_0661 şu an uygun hiç bişey kalmamış mı ki zaten bi zıbın 100 lira olmuş Allah yardımcımız olsun 😏