sevcanbyhtn melegiminannesi1212 14. Hafta cinsiyet ogrendik kıyafetleri aldık 20. Haftadayiz isme karar verince çıkış takımını yaptırdım bu haftada araba besik puset mama sandalyesi fln toplu aldım bebek ceyiz seti o gelicek biberon sampuan gibi kucuk eksikler kaldı
Emine-A- melegiminannesi1212 ben ilk hamileliği öğrendiğimde babasına sürpriz yapmak için yeşil el örmesi patik almıştım. 😊
Erden37 Hamileliğim 6 7 haftalıkken e bebekten tulumlu zıbınlı set almıştım beyazlı grili çift cinsiyete uygun. Şuan 16. haftaya yeni girdik. geçenlerde de instada bu ara çok gördüğüm kuzu figürlü battaniyeyi aldım. 2. Hamileliğim olduğu için görümcemin bebeği de 2 yaşında onun büyük eşyalarını alacağım beşik, mama sandalyesi, sallanan ana kucağı, bebek arabası gibi eşyaları. Tek alışverişim kıyafetler ve süsler kapı süsü hediyelik eşyalar onlarıda kendim yapıyorum zaten temmuz ağustos gibi de onlara başlayacağım kısmetse inşallah 🤲🏻 😘 💕 hepimiz hayırla sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inşallah 🤲🏻
Sumeyye61_gokce melegiminannesi1212 ben ilk eşime sevgililer gününde tulum almıştım üzerinde buseneki sevgililer günü hediyen benim babacığım yazıyordu yanii ilk tulum aldm
Ess91 melegiminannesi1212 ilk hamile oldugumu ogrendigimde uğur olsun diye agiz silme mendili aldik sonra cinsiyetini ogrenince mavi zıbın aldık. Suan 4aylik hamileyim arkadaslarimin verdikleri disinda hic bsy almadik. Kayinpederim marangoz oldugu icin cocuk odasi yapiliyo onun disinda buyuk alisveris icin daha zaman var diye dusunuyorum
Bebisannneessi melegiminannesi1212 ilk anakucagı bebek taşıma şalı aldım, kucağımda öyle taşımaya hevesim var 😄
anneoluyoruuumm16 melegiminannesi1212 ben daha 9 haftaligim. İlk fenerbahceli çorap aldik sonra LC den bir tulum aldım. Şimdide babası biberon seti sipariş vermiş
naz_ozz Bendee dolap beşik araba odası için halı perde aldım artık kıyafete geçicez bez almıcam eşimin iş arkadaşları bir sürü almış birde bugün çarşıda gezerken çok güzel bir kıyafet aldım dayanamadım 🤭🤭
xbebegimx melegiminannesi1212 ilk kiyafetlerden basladik ufak ufak, bugun de besik ve arabasini aldik🌸
Minik-anne06 _brcu88_ yok annemle pek aram iyi deil simdi olumsuz yorum yapar uzulurum esimin ailesi akrabalari biliyor da 3.ayda soyledik benim aile bilmiyor
Taskaya96 Cinsiyeti öğrenir öğrenmez toplu olarak aylık alışveriş yapmaya başladık.. ilk olarak banyo seti, oda nemlendiricisi, biberon steril makinesi ve biberon seti aldım kızıma 🎀