siyahinciii Benek arabası hariç tek yumurta ikizleri paşaların her şeyini aldım 21. Haftamız bitmek üzere bakalım sağlıkla gelsinler ilk olarak a101 den zıbın ve oyuncak almıştım günler hızlı geçiyor
Pinarr-14 melegiminannesi1212 7 aylık olduk henüz hiçbişiy almadık işin kötü yanı daha isim bile bulamadık :)
Merve1616 Bebek arabası,anakucagi,mama sandalyesi,mobilyaları,hijyen ürünleri(krem şampuan bez vs),kıyafetlerinin bir kısmını aldım.Bir çokta ufak tefek malzemelerini aldım.
Nuraaa melegiminannesi1212 ben ilk ogrendıgımde yenı bebek dogum kıyafetı aldım ama unisex renk Sonucta hala bellı degıl cınsıyetı evdekılere haber etmek ıcın kucuk posetten cıkarıp ogrenmıstıler
glsmogrtmn melegiminannesi1212 biz 15.haftadayiz. ilk öğrendiğimde dayanamadım bir tane yenidoğan tulum aldım şapkali falan. Sonra geçen hafta bebek arabamizi ve pusetini aldık. Chakrada indirim vardı 1 alana 1 bedava oradan bir tane takım aldım :)
Papatyaamm90 melegiminannesi1212 2 tane ayaklı ve citcitli atlet almıştım icimden gecen bi renk alacam dedim ve doğru cikmistj😍
Serpilinumudu Ecee_0661 şu an uygun hiç bişey kalmamış mı ki zaten bi zıbın 100 lira olmuş Allah yardımcımız olsun 😏
Ecee_0661 Serpilinumudu Aminn aminn inşallah o yuzden oteki çocukları dusunerekten bebek arabasi olsun besigi yuruteci filan hep gri kahve tonlari aldim
0707- 6 aylık hamileyim Yeni başladım alışverişe Hastane çantasında olacakları alıyorum Beşik ve bebek arabası için karar verdim birkaç gün daha fiyat araştırıp alacağım Diğer küçük şeyleri de doğuma yakın halledeceğiz
esinceeee melegiminannesi1212 ilk bebeğime zıbın almıştım daha sonra boş gebelikti 7 haftalıkken aldırmak zorunda kalıp çok ağlamış üzülmüştüm şuan herşeyimiz yolunda çok şükür ve eşim asla 7 aylık olana kadar bir şey almamam gerektiğini söylüyor ki aldırmıyor sonrasında üzülmeyelim diye :)
Melek1455 Cinsiyetini bilmediğim için daha bişey almadım ama teyzesi daha bebeğimiz yokken bir Siri çeket şapka bere örmüştü onlar var sadece
ececelebi07 İlk bebeğimi öğrendiğimde babaya süpriz için patik ve önlük aldım şimdi 13 haftalığım ve babası ilk Fenerbahçe forması alacakmış hayaliymiş bana bişi almayı yasakladı😂
Ulviyya-25 melegiminannesi1212 29 haftalık hamileyim daha hiç bir şey almadım😄çalışıyorum diye neyi nasıl,nerden alacağımı bilmiyorum)))evde oturunca liste hazırlayıp ona göre alırım her halde)))