Hamilelikte sigara kullananlar var mı
Sedefdinc 34 haftalık bnmki
Haticenuuur günde kaç tane içiyorsn
pinklovermom çok içiyor musunuz günde kaç tane
Berna_karhan maalesef 7 8 tane içiyorum.
Gunde 5
Haticenuuur inşallah bırakırsınız
Yıllardır günde bir paketten fazla içerdim, hatta sigaramın bitme ihtimaline karşı evde karton bile bulundururdum her çantamda yedek paket vardır ama bebeğimin kalp atışını duyduğum an attım hepsini
Sigarayı bırakmak istemekle sigara bırakılmıyor aksine daha çok canınız istiyor maalesef. Kendim ve bebeğim için içememem gerekiyor istersem içerim ama bebeğime bunu yapmayacağım diye kendinize söyleyin hep. Ben öyle bıraktım inanın şimdi kokusundan bile o kadar rahatsız oluyorum ki yıllardır insanlara böyle mi kokuyormuşum diye kendimi yiyorum.
Ben insanın isteyipte yapamayacağı hiç bi şey olduğuna inanmıyorum özellikle evladı için. İnşallah hemen bırakırsınız yavrunuz korunmasız ve savunmasız siz ona ne verirseniz sadece onu alıyor🥹
Merhaba peki doktorunuz anlıyor mu eşinizin yanında içtiğinizi söylüyor mu belli oluyor mu ultrasonda falan
Nursari234 hayır ultrasonda belli olmuyor
Berna_karhan hersey beyinde bitiyor çift çizgiyi görünce hemen bırakırım , yapmayın lütfen ya bu kadarmi iradesizsiniz, yarın bi gün doğurunca da içeceksiniz bebek emzireceksınız pis pis yazık değilmi bebeğiniz o kokunuzla zaman geçirecekken siz ona sigara kokusu nu dayayacaksınz , sütünüzün tadı değişecek onu öyle emzireceksınz , melek bebek oya lütfen. Annesi de bunu yaparsa ona yazık yanı