Minikkoalam11 ben 3 ay da tiksindim bıraktım bir ay falan içmedim sıkıntılı günlerim oldu tekrar başladım günde maalesef bir paket içtim tekrar bıraktım 1 2 hafta içmedim tekrar başladım smdi ise paket almıyorum eşim akşam eve geldiğinde içiyorum günde 7 8 tane
Çok vicdan azabı çekiyorum çok korkuyorum da
Hamilelikte sigara kullananlar var mı
alleeyk kaç haftalıksinz
Pnr_KMRC1 Allah yardımcınız olsun ya çok zor bir durum
Berna_karhan bende kullanıyorum maalesef çevremden çok baskı görüyorum ama yapacak bir şey yok bırakılmıyor
Berna_karhan hersey kafada biter ben hamileliğimi öğrenir öğrenmez sigarayı bıraktım canım çok çekiyordu ama bunu kızıma yapamazdım doğum yaptıktan sonra arada içiyorum haftda 1 fln isterseniz sizde bıraknilirsinz
@Berna_karhan Ben şuan 13. Haftama girdim normalde günde 8-9 tane içerdim şimdi hafta içi çalıştığım için 2-3 hafta sonu ama yine 7-8 buluyor maalesef 🥲
Kızımda kan tahlilimi internetten gördüm elimdeydi sigara attım o atış. O kötülüğü sigara diye gebersem bile yapmadım. Bazı doktorlar için diyor ya hani çok çektiyse canınız, direkt kaçın ondan. Çocuğun ömür boyunca yakalanacağı tüm hastalıkların baş rolünde anne karnındaki sigara ve kötü beslenme var
Berna_karhan yarın 8 olucak siz kaç haftalık hamilesiniz
Berna_karhan yaklaşık 3ay kadar içmedim ama 2-3gündür günde 1 tane Türk kahvesiyle içiyorum. Bence içmek isteyen içmeli abartmadan ve bu konuda hiçbir anneye, anne adayına Vicdan yaptırılmamalı. Sonuçta içmeyip sinirli olmaktansa o an içip kendini rahatlatman çok daha önemli. Çünkü her anne çocuğu için en iyisini bilir.
Sedefdinc 34 haftalık bnmki
Haticenuuur günde kaç tane içiyorsn
pinklovermom çok içiyor musunuz günde kaç tane
Berna_karhan maalesef 7 8 tane içiyorum.
Gunde 5
Haticenuuur inşallah bırakırsınız