defnezumram Koalammm bi müşterimde bana aynısını söylledi 21. Haftadaymış oda bebekten bebeğe değişiyormş ama anladığım yorumlardan 🤣
Koalammm defnezumram aynen canım😅 çok hareketli kız bebeklerde oluyor birde anneyede bağlı bu karın kaslarına göre değişiyormuş hissetmek
defnezumram Yazmelegi_ kesinlikle öyle herkes için burda temennim bu çekilen cefanın güzelliği baöbaşka çünkü 💕
Prenses_annesi3 defnezumram ilk gebeliginse tadını çıkar canım bazen doğduklarında ah keşke karnıma Birkaç günlüğüne tekrar koyuversem diyor insan 🤣🤣
defnezumram Prenses_annesi3 ilk gebeliğim o yüzden tadını çıkartıyorm zaten rabbim sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻
defnezumram @“Leyla-nur”#p27682277 Alllah kolaylık versinn inşallah sağlıcakla kucağına alırsınn bebeklerini 🥰🥰
Zeyzey055 defnezumram 2. Erkek bebege gebeyim 18 haftalik ilkinde bu kadar hareketli değildi şimdiki boşluğunu bulsun hemen hareketleniyir
defnezumram Zeyzey055 bebekten bebeğe değişiyor gerçekten o zaman ya ben hareket hissetmiyorm ama gece uyuyamıyorm direniyor karnıma sanki
Tubaakin defnezumram benim oğlum çok hareketli 32 ye girdik bu bebek hiç uyumuyor mu diye düşünüyorum bazen 😅