Koalammm defnezumram aynen canım😅 çok hareketli kız bebeklerde oluyor birde anneyede bağlı bu karın kaslarına göre değişiyormuş hissetmek
defnezumram Koalammm bu haftalardan sonra daha belirginleşecektir hareketleri diye düşünüyorum bakalım 😊
beyzanurk2502 defnezumram 31+5 erkek hareketlerini çok sık hissediyorum doktor kontrolde bile çok hareketli bir bebek dedi 😅🥰
en_guzel_emanetlerim defnezumram kızım çok daha hareketliydi oğlum kızım kadar hareketli değil 24 25 haftalıkken elini her koyduğunda eşim hissederdi kızımın hareketlerini oğlum çok nazlı canı isterse bir iki dürtüp duruyor 🙂🙃
Eday19 23+3 bi kızım daha olacak ilk kızım hiç hareket etmezdi günde bir iki ancak hissederdim bu maşallah her dakika ben burdayım diyor durmadan hareket inş doğunca da böyle olmaz yoksa nasıl yetişirim bilmiyorum 🤭
Mine9166 defnezumram benimki de erkek 19. Hafta bitiyor hala birşey hissetmiyorum. Çok nadir birşeyler oluyor ama bebegin hareketi mi bilemiyorum.
defnezumram Mine9166 bende de aynı durum var ama karnım ağrıyınca biliyorm hareket ettiğini yırtılma gibi oluyor çünkü
Balbebek012 defnezumram kızım çok hareketliydi şimdi oğlum olacak o da hareketli hatta bazen vurup uyandırıyor beni 🤣 27 haftalık ama karnımı yırtıp çıkacakmış gibi
beyzanurk2502 defnezumram ilerleyen zamanlarda daha da çok hissedeceksin bazen içimden çıkacak gibi geliyor 😅😅😅