defnezumram Kızlarr erkek bebekler mi kız bebekler mi daha hareketli sizcee 😀😀 20 haftalık kız annesiyim 💕
Mervvvever defnezumram bunun cinsiyetle alakası yok bebekten bebeğe değişiyor benimde kız çok hareketli
Yenihamiss96 defnezumram benım kız yerinde durmuyor 20+5 günlüğüz aç kaldığında üzüldüğümde yemekten sonra yerinden durmuyor 😂
defnezumram Z_e_y_a_gul kaçıncı haftada hissettin bende mi bi sıkıntı var acaba hissedemiyorum bugünde bi müşterim erkek bebek daha hareketli oluyor dedi bi sormak istedim 🤣
hunilimom defnezumram iki kızım var büyük ne kadar hareketsiz ise küçük ondan daha hareketliydi 😂😂bebeğe bağlı bişe aslında
Hatice_123456 defnezumram bence kız erkek farketmiyor ilk kızım hareketsiz di ikinci kızım çok hareketliydi şimdi 3. Ye hamileyim bu kıpırtı halinde 20 haftalık
defnezumram Hatice_123456 bende de kıpırtı şeklinde şu an geceleri yatınca direniyor sadece o zaman biliyorm nefesim kesiliyor
Mine9166 defnezumram benimki de erkek 19. Hafta bitiyor hala birşey hissetmiyorum. Çok nadir birşeyler oluyor ama bebegin hareketi mi bilemiyorum.
Yazmelegi_ defnezumram vallahi geceleri özellikle uykuya dalıyorum minnak kızım tekmeliyor uyandırıyor 😁😁
Prenses_annesi3 defnezumram üçüncü kıza gebeyim iki kızım karnımı yırtarcasına hareket ediyordu simdi karnımdaki kolbasti oynuyor sanırım bazen rahatsız olmuyor değilim vala 😃
Prenses_annesi3 defnezumram ilk gebeliginse tadını çıkar canım bazen doğduklarında ah keşke karnıma Birkaç günlüğüne tekrar koyuversem diyor insan 🤣🤣