Oyakubra KlncA bide güzel isimler hep cewremde var :D aksi gibi herkes kapmış koymuş güzel isimleri ben koymuyorum şimdi
Gulsummldr Oyakubra hiçde kabul etmiyo 😁 vala çocugu düşünmek lazm. Tamam sen istiyosunda. Cocukla dalga gecerler okulda falan. Ben öğretmen olduğumdan hep o kısmı düşünüyorum 😁
lavitaebella Oyakubra yeğenimin adı ömür. İnsan ismiyle yaşar. Gayet de anlamlı,güzel bir isim. Bence takmayın.
dyg1606 Oyakubra cevredekilerim soylediklerime kulak asmayin bence cocuk siizn cocugunuz icinzden ne geciyorsa onu koymalisiniz hem kac yil onceden belirlemissiniz manevi bi anlami var bence Ömür gayet guzel ☺
Oyakubra Ntugba ÇOCUĞU YAPARKEN MİLLET YANIMDAYDI ONDAN BUKAADAR YORUMA MARUZ KALDIM TÖVBE YARABBİM :d
Oyakubra Ozleeeem ESKİLER ALIŞMIŞ AHMET MEHMET HASAN HÜSEYİN ONLARA GARİP GELİYOR SANKİ BEN ONA BAĞLIYORUM TUĞRA YA KOLYE İSMİ DEDİ YA ANNEM :d :d
Oyakubra Gulsummldr bende anasınıfı öğretmenliği yapıyodum bıraktım :D en kötü 2. isim olarak kullanabilirim dimi oda bi çözüm..:) kendimi nasıl avutsam
Gulsummldr Oyakubra ömür can falan koysan belki kurtarırsın bi nebze 😁 vala çocuklar bekirle bile beygir diye dalga geçiyolar üst sınıflarda. Düşünmek lazm 😁
Ntugba Oyakubra içinden ne geçiyorsa onu koy canım valla millet hep konuşur onları dinlersen s9nra pişman olursun :)
Oyakubra Gulsummldr İşde diyorumya aileden aldığı terbiyeyede bağlı yeni nesil çok zor Allah hayırlı evlat versin çok şaşırıyorum bizim çocukluğumuzda öğretmenden korkumuza sağımıza solumuza donemezdik şimdikilerde ne korku ne bişi hiç yok