Ntugba Oyakubra içinden ne geçiyorsa onu koy canım valla millet hep konuşur onları dinlersen s9nra pişman olursun :)
lavitaebella Oyakubra bence her düşündüğünüz ismi de herkesle paylaşmayın. Biz eşimle öyle kararlaştırmıştık çünkü herkes bi kulp buluyor. İçinize sindiyse düşünüp sona doğru paylaşırsınız kimse de moralinizi bozamaz. Damar sizin çocuk sizin🙃
Oyakubra lavitaebella annem geldi giresundan o sordu misafirde vardı söyledim ay bu kız ismi karı ismi :D annemde tabi onlar oyle diince olumsuz şeyler söyledi bende sinir oldum
Oyakubra Gulsummldr İşde diyorumya aileden aldığı terbiyeyede bağlı yeni nesil çok zor Allah hayırlı evlat versin çok şaşırıyorum bizim çocukluğumuzda öğretmenden korkumuza sağımıza solumuza donemezdik şimdikilerde ne korku ne bişi hiç yok
deletedmom893 Oyakubra canım çevredekilere bakma sen benim ismimde Deniz erkek için de kullanılıyor ve ben gayet memnunum ismimden sen istiyorsan içine sindiyse konu kapanmıştır rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🙏😊
dyg1606 Oyakubra cevredekilerim soylediklerime kulak asmayin bence cocuk siizn cocugunuz icinzden ne geciyorsa onu koymalisiniz hem kac yil onceden belirlemissiniz manevi bi anlami var bence Ömür gayet guzel ☺
2405 Oyakubra hayır canım kız ismi değil bence çok güzel bi isim herkesin söylemesine takılma içinden ne geliyorsa onu koy bence 👍 çünkü başka isimde koysan bu sefer o ismede başka bişey dicekler takılma canım ☺️
Semaburak Oyakubra Ömür ismini bende çok istiyodum ama eşim yanaşmadı hiç ama benim kzıım olucak kızıma koymak istiyordum eşimde erkek ismi o dedi 😒 Ömür Ali nasıl rahatca kullanırsın 😂
Ncelik Oyakubra ben kız ismi duydum hep canm açıkçası. Ama geçende arkadaşımızın bebek yanına gittik oğlunun ismi ömür dü . Gayet erkeklere de yakışmış bana göre çok güzel bir isim.
Aylin3509 Oyakubra benim kocamın ismi Ömür..😀😀😀 gayette güzel bir isim..kocamın ismi diye demiyorum 😉😀😀
DeryaylmazMhc Benim oğlumun ismide ömür çınar ve çok severek koydum. Unisex bi isim kimseyi takmayın bence tüm ömrümüz çocuklarımız olduğu için anlamı yüksek bi isim bence 😍 ve duyan çoğu insanda ne güzel ismi var diyo ☺️