Beggg Ao526- ben de okul öncesi öğretmeniyim o 67 kiloya okul sayesinde geldim bu arada okulda ayrı evde ayrı yiyordum maşallah bana😅😅 inşallah halledicez bu pilates yoga işini güveniyorum bize😅 hahah ben evden çıkmadan tartılıyorum hep hastanede tartıda bir kilo fazla çıkıyor hep hocam ben tartıldım 61.3 üm diyorum onu yazıyor😅😅
Ao526- Beggg Ah o doğum günleri o pastalar ansızın gelen kekler börekler Benide yoldan çıkarıyordu 😂 oyüzden diyetisyene başlamıştım 😂 Aa tartıyı söylemek mantıklı bak 😂 Bak
Beggg Ao526- ay sorma ya öğlen yemekleri ayrı çok güzel yapıyordu kadın bir de sıcacık ve çeşitli bir de insan doyduğunu hissetmiyor abla bir de ikindiye hep hamur işi yapıyordu😅😅 kızlar arası yaptığımız günler ayrı dediğin doğum günleri ayrı ayyy zayıfladığın zaman evden getiriyordum hep yersem çok az yiyordum😅 mantıklı bence sen de öyle yap giyinmeden kıyafetsiz tartıl doktoruna söyle😅
Ao526- Beggg Ay evet ya bende okulda doyduğumu hissetmiyorum sanki 😂 sürekli birşeyler yiyip içesim geliyor 😂 evet evet haftaya randevum var ben tartılıp söyleyeyim 😂 fotoğrafınıda çekeyim kanıt olsun 😂 iki tartı arasında kaç kg fark var bakayım 😂😂
Mrvphlvn Beggg merhaba hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri yapıyorum faydasını doğumda göreceğim ama vücudumu çok daha dinç hissediyorum youtubda Elçin demirel hocamın egzersizlerine bakabilirsiniz
Celikk66 gumiho 40 haftada dogum yaptim. Hamileligim basindan beri yaptim pilates. Sizde erken dogum riski felanmi war ki öyle dedi
gumiho Celikk66 erken doğum riskim yok, yürüş vs yap ama pilates 36 dan sonra başla dedi fakat ben ufaktan yapmaya başladım, sanırım herkese genel geçer şeyler söylüyorlar..
Puhu_ishak Beggg kesinlikle çok iyi geliyor ben 18. Haftada başladım bel ağrısı yaşamıyorum çok şükür, kendimi dinç hissediyorum 35. Haftada 8 kilo aldım ama ne ayaklarımda ödem ne dizlerimde ağrı var çok şükür umarım doğumda da faydasını görürüm
Mdf17 Beggg 25. Haftamda gebe okulunda başladım pilatese. Var olan kasık ağrılarımı geçirdi, geceleri daha rahat ve kesintisiz uyumamı sağladı. Umarım normal doğurmama da katkısı olur😇