Kayseri Merhabalar bende kayseri argincikta oturuyorum özlem hanıma gidiyordum bende ücretler artinca sehir hastanesine devam etmeyi tercih ettim. Şuan 36. Haftadayim 😆
Hizligonzales Kayseri ucretler cok ucuk malesef ya hele kan tahlilleri falan. Maşallah bitmis sizin bişey kalmamış sağlıkla gelsin inşallah
Kayseri Cicegim38 benim sırt ağrım bel ağrım gecti sukur çok çektim ama geçti şuan el ve ayaklarım şişti idraryolu enfeksiyonu peşimi bırakmıyor onunla uğraşıyorum. Bi de üzerine grip oldum 😒
Cicegim38 Hilall38 DOGUM YAPİCAK TUM ANNELER HAYİRLİSİYLA EVLATLARİNİ KUCAKLARİNA ALSİNLAR KUZUM İNSALLAH KOLAY DOGUMLA KURTULURUZ
Kayseri Hizligonzales amin Allah razi olsun. Aynen öyle çok fazla hersey. Zaten bebek olacağı icin masraflar katlanıyor bide hastane ücretleri üzerine tuz biber oluyor.
Hizligonzales Kayseri kesinlikle bunda diyodum çok masrafimiz olmaz sonucta bebek arabasi vs almayacagiz ama oglumda yaptigim masraftan fazlasini yapicam belki Allah yardimcimiz olsun
Bsrdmrblk1 Hizligonzales merhaba bende dün detaylı ultrasona girdim Kızılay Hastanesi Şerif Işına çok memnun kaldım 1000₺ tek gebelik ücreti de 25-30 dk kadar da sürdü system hastanesine gidiyorum normalde de doktorum Şerif beyi tavsiye etti
Hizligonzales Bsrdmrblk1 system de hangi doktora gidiyosunuz bende oraya gidiyorum benim doktorumda ya kizilayda serif beye git yada sehir hastanesine git dedi bende sehir hastanesine aldim randevuyu