Halime2015 Ozgeccc- ben ilk doğumunu acıbademde yapmıştım dr um gitti şimdi hangisine gideceğimi karar veremedim siz kime gidiyorsunuz
Cicegim38 Allahkahretmesin1 ildemmm kaçta oturuyorsun kuzummm annemlerdeyim bende onlarda kayseride ildemde oturuyor 3 de a larda😂
Cicegim38 Hilall38 dogumu da onda dusunuyomusun ben burda olursam ozlem hanimda dogurmayi dusunuyorum temmuza kadar 9 bin dogum ucretine normal dogummu sezeryan mi istyosun
Hilall38 Cicegim38 evet doğumuda orda düşünüyorum son ana kadar normal doğum son dakka bi sıkıntı falan olmazsa inşallah. Temmuz başında zam gelecek dedi ama
Allahkahretmesin1 Cicegim38 21 yaşındayım 4. Gebeliğim diyim de şok ol 😂😂😂 diğer 3 gebeliğim kayıpla sonuçlandı
sevaldqn1 Hizligonzales tokide oturuyorum bende daha tam bir doktor bulamadım henüz yeni olduğumuz için ama şehir hastanesi düşünüyorum 🌸
Cicegim38 Hilall38 evet temmuzda zamlancak dedi bana da ben uygulamaya gore haxiran25 dogum erken dogum olmazsa benfe normal dogum istyorum karnimdaki su fazlaymis onun yuzune erken dogum dedi insallah olmazsa bende ayni sekil
Beyabann38 Cicegim38 bende ilk gebeligimde fazlaydı ozlem hanım belli olmaz erken yapabilirsin demisti ama 40+3 te suni sancı ile dogumu başlatti gelmek bilmemisti kızım😀