Kayseri Cicegim38 benim sırt ağrım bel ağrım gecti sukur çok çektim ama geçti şuan el ve ayaklarım şişti idraryolu enfeksiyonu peşimi bırakmıyor onunla uğraşıyorum. Bi de üzerine grip oldum 😒
Cicegim38 Kayseri ayyy kiyamam benim agamlar şismedi daha yirtilmam da daha olmadi su ic bolca enfeksiyona
Halime2015 Ozgeccc- ben ilk doğumunu acıbademde yapmıştım dr um gitti şimdi hangisine gideceğimi karar veremedim siz kime gidiyorsunuz
Ozgeccc- Halime2015 ben özge idem karadağa gidiyorum hem acıbadem de hemde klinik açtılar Bi kaç doktorla nar klinikte aşırı memnunum çok çok iyi bir doktor deneyebilirsiniz öneririm şiddetle😊🤗
ayseetrl Bende Kayseri’deyim de kızlar özel hastahanede doğum ücretleri almış başını gidiyor 😕hastahanenizin ücretini biliyor musunuz
Hizligonzales ayseetrl suanki dogum ucretini hic bilmiyorum temmuzda da zam gelecegi için sormadım muayene 600 ama dogumda bi 10 bin olmustur muhtemelen 1bucuk sene once 5bine dogum yapmıştım cunku
Hizligonzales Kayseri kesinlikle bunda diyodum çok masrafimiz olmaz sonucta bebek arabasi vs almayacagiz ama oglumda yaptigim masraftan fazlasini yapicam belki Allah yardimcimiz olsun
Hizligonzales Bsrdmrblk1 system de hangi doktora gidiyosunuz bende oraya gidiyorum benim doktorumda ya kizilayda serif beye git yada sehir hastanesine git dedi bende sehir hastanesine aldim randevuyu
Bsrdmrblk1 Hizligonzales Eda Ülkü Karakılıça gidiyorum siz kime gidiyorsunuz devlette iyi ilgilenirler mi diye ikilemde kaldım açıkçası o yüzden özeli tercih ettim ben
Novamomy Ne kadar çok Kayserili varmış 😂bende kayserideyim ilk gebeliğim 21+4 haftayım system hastanesine gidiyorum 🙃
Kayseri Cicegim38 benim yirtilmam da olmadı şükür karnım çok büyük değil zaten. Enfeksiyon da geçer diye bekliyorum.
Cicegim38 Yazmelegi_ eger acil doguma felan alinmazsam normal istyorum insallah erken dogum felan olmaz 🌹🥰😂