Beyzabasyigitt Hmyraltnts Erkek olduğu dün kesinleşti 😄 3 ay kustum şükür ki geçti sadece ağır yiyince işte birden geliyor onun dışında iyiyiz 😄 sizin belli mi cinsiyet
Hmyraltnts Beyzabasyigitt Senin paşa biraz geç göstermiş kendini😅 bizimkide erkek ama baya erken gösterdi minik 14+5 de net bir şekilde gördük ultrasonda bekliyodu sanki gelin bakın der gibi 😂😂
gakkoyengee Kızlar bu haftalarda olup babanın hissettiği oldu mu ??? Ya eşimle ayrı kalacağız o da hissetsin istiyorum tam o haftalarda olucağız şu an 15+2
Hmyraltnts gakkoyengee Yok canım ya o haftalarda anca zaten minik minik sen hissedersin seyrime gibi benim 17 de netti ama bir türlü denk gelemiyordu elini koyduğu an duruyordu kerata😅 bi kaç gün önce ilk defa denk geldi şükür ara ara çok net güçlü oynuyor onun dışında ben net hissediyorum 👶🏼🥹🤷🏼♀️
Beyzabasyigitt Hmyraltnts Tam 14+0da öğrendik erkek olduğunu ama doktor değişebilir demişti kesinleşti artık 😄
Ezgi0608 Hmyraltnts 18+4 olduk🙏🏽🌸 mide bulantım çok çok azaldı 🙏🏽 hareketlerini de minicik pıt pıtlar hissediyorum 💕
Hmyraltnts Ezgi0608 Oy ne güzel sağlıkla gelsin minik🥹 sizin cinsiyetiniz ney peki 1 gün var aramızda 😅
Ezgi0608 Hmyraltnts 🙏🏽🙏🏽 %90 kız dedi doktorum ama şimdiye kadar net göstermediği için alışverişe başlamayın dedi🥹 ayrıntılı ultrasonda belli olur dediler ♥️ sizin belli miydi cinsiyetiniz 🤩
adatuna 16.hafta itibariyle bulantılar çok azaldı hiç bitmeyecek sandığım kusmalarım neredeyse sıfırlandı çok garip hissediyor insan. O günler geçmeyecek gibi hissediyordum çünkü🥲
Hmyraltnts adatuna Valla bende öyle hissediyordum benimkiler hala tam bitmiş sayılmaz ama ilk zamanlara göre biraz azaldı. Çok sevindim senin adına. Sırada miniğin hareketlerini hissetmek var en güzel bölüm🥹😍 Umarım en kısa zamanda hissetmeye başlarsın canım 😘😍
Hmyraltnts Beyzabasyigitt Ne güzel rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah bakalım ne zaman doğuracağız😅 Doktorum bana ilk 4 5 Ekim demişti cinsiyetini öğrendimiz zaman da 30 Eylül dedi ve 28 Eylül benim doğum günüm şansa bak ayarlasam böyle tutturamazdım😂😂 ekime kalmadan doğurmayı düşünüyorum nasipse tam 39+1. Haftam o güne denk geliyor tabiii o zamana kadar doğurmazsam bakalım nasip 😅😂
Beyzabasyigitt Hmyraltnts Bana da 4 Ekim dedi ama 15 eylülden sonra bekleyebiliriz dedi ☺️ 1 Eylül de benim eşimin doğum günü 1 eylülde doğur siye tutturdu 1 ay önce nasıl doğuralım istek parça mu bu 😂😂😂
Esoo06 Elenor benim 16+4 şuan 15de hissetmeye başladım küçük küçük ama 2 gündür hissetmiyorum normal mi böyle düzensiz olması sizin nasildi
Hmyraltnts Esoo06 Normal canım uyuyordur benimde bazen hareket etmediği zaman oluyor bizimki genellikle geceleri çok hareketli 😅
Elenor Esoo06 evet benimde öyle düzensizdi korkmayın diyorlar ilerleyen haftalarda düzene geçecekmiş 🥹
Hmyraltnts Klbk25 Çok normal canım her insanınki aynı olmuyor sıkma canını yakında hissedersin inşallah 🥰
Hmyraltnts Beyzabasyigitt Ahahaha allahım bu erkekler 😅 Sağlıkla gelsin minik paşa 🥰 erkekli yanlış hatırlamıyorsam 😅
Hmyraltnts Ezgi0608 Evet canım bizimki erkek 14+5 de öğrendik. büyük ihtimalle kızdır sizinki de çünkü genellikle kızlar emin olmak açısından biraz geçe kalıyor 😍🥰