Hmyraltnts Güzel annelerim nasıl gidiyor bulantılarınız bitti mi? hareketleri hissetmeye başladınız mı? Ben 16. Haftada hissetmeye başladım 17 den beride baya netleşti çok şükür.
Prensess35 Hmyraltnts bende 19 haftalık hamileyim ve bende 15-16 da hissetmeye başlamıştım hareketlerini 🤗
Elenora Hmyraltnts benim şuan 17+3 tam 17 haftalıkken hissettim çok güzel bi duygu 😍 ama mide bulantısı bitmedi inşallah tez vakitte biter .
Beyzabasyigitt Hmyraltnts 18+3ten merhabaaa 😄 Bulantılar bitti ama yediğim şeye bağlı olarak ani bir şekilde geri gelebiliyor 😄
Ezgi0608 Hmyraltnts 18+4 olduk🙏🏽🌸 mide bulantım çok çok azaldı 🙏🏽 hareketlerini de minicik pıt pıtlar hissediyorum 💕
Hmyraltnts Elenor Maşallah bende de ilk baş öyle oldu şuan baya baya oynuyor minik paşam😍 sizin cinsiyetiniz ne peki 18+2 deyiz bizde şuan
Esoo06 Elenor benim 16+4 şuan 15de hissetmeye başladım küçük küçük ama 2 gündür hissetmiyorum normal mi böyle düzensiz olması sizin nasildi
Prensess35 Hmyraltnts çok teşekkür ediyorum canım benim kızım olucak allah nasip ederse 🤗 seninki belli mi
Hmyraltnts Elenora oy oy canım bende aynıyım valla benimde bitmedi hala umarım biter cidden. Evet çok değişik muazzam bir his rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu sağlıkla gelsin miniklerimiz. Sizin cinsiyetiniz ney😍🥹
Hmyraltnts Beyzabasyigitt Ayy aynıyız şuan bizde 18+3 olduukkk😍😅 Ne güzel ya darısı benim başıma inşallah dikkat et ağır şeyler yeme canım valla bulantı kusmak beter şeyler valla sizin cinsiyetiniz ney😅
Hmyraltnts Servikal Herkesinki farklı oluyor canım 20. Haftalara kadar normalmiş hissetmemek inşallah en kısa zamanda hissedersin 😍🥰
Beyzabasyigitt Hmyraltnts Erkek olduğu dün kesinleşti 😄 3 ay kustum şükür ki geçti sadece ağır yiyince işte birden geliyor onun dışında iyiyiz 😄 sizin belli mi cinsiyet