Hmyraltnts Beyzabasyigitt Ahahaha allahım bu erkekler 😅 Sağlıkla gelsin minik paşa 🥰 erkekli yanlış hatırlamıyorsam 😅
Beyzabasyigitt Hmyraltnts Evet evet 😍 Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🥰 Hazırlıklara başladınız mı
Hmyraltnts Ezgi0608 Evet canım bizimki erkek 14+5 de öğrendik. büyük ihtimalle kızdır sizinki de çünkü genellikle kızlar emin olmak açısından biraz geçe kalıyor 😍🥰
Ezgi0608 Hmyraltnts evet öyle diyolar 😊 sıkıntılarımı da atlatırsam keyifli kısma geçebilirim biri bitiyo diğeri başlıyor 🤯 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏽
Hmyraltnts Esoo06 Normal canım uyuyordur benimde bazen hareket etmediği zaman oluyor bizimki genellikle geceleri çok hareketli 😅
Beyzabasyigitt Hmyraltnts Bebek arabası ve beşiğe yeni karar verebildim haziran başı gibi başlıcaz artık inşallah 😄😄
Hmyraltnts Beyzabasyigitt Ay evet beni en çok uğraştıran bebek arabası olmuştu beşiği zaten istediğim model belliydi 2 marka arasında kalmıştım en çok önerileni tercih ettim ramazanda aldık bizde onları. Sen hangi model seçtin
Beyzabasyigitt Hmyraltnts Yoyko exclusive anne yanı olanı çok öneren oldu onu alıcaz inşallah bebek arabası da baby plus Vega modeli en içime sinen oldu umarım memnun kalırız 🥰 sen neler aldın
Gizem_cetinbas Hmyraltnts 19+2 haftalığım ikinci oğluma hamileyim ben kilo almak dışında hiç belirti yaşamadım çok şükür hareketlerini 15 haftada hissettim şuan kıpır kıpır hiç durmuyor 🤣