Virgohome Bi sevindim bi üzüldüm belkide bu bir işarettir belki bebek sizin farklı yönlerinizi bastırmanızı sağlayacak böyle anlaşmalı boşanmak güzel bişey ama bebek varsa lütfen ayrılmayın olan bebeğe olur işallah hemen düzelirsiniz amin
Nisaiste Virgohome bebek varsa ayrılmayı düşünmüyoruz zaten ama yoksa da artık yapacak bişey yok yarın eczaneden test alıp bakacağım
Kelle0129oekd Nisaiste az önce postlarını okudum gebe kalmak istediğini söylemişsin sonra da çok güzel rüya görmüşsün bence gebe kalmış olabilirsin senin adına hayırlısı olsun inşallah 🙋♀️
Nisaiste nevzatbaskomser ilişki yaşarken aramız iyiydi sonra bişryden dolayı tartışma oldu o zaman dedik olmuyo ayrılalım diye
nevzatbaskomser Nisaiste 1 olayla evlilik sonlandırılmamalı zaten mantıklı düşünüp doğru kararlar verin. Gerçekten boşanacak olsaydınız bebek vazgeçirmezdi, demek ki düzeltilebilecek sorunlar var
Nisaiste aysegul_46 yani düşünmeden önceydi bu ki benim hayatım benim özelim bu ben ayrıntıya girmek istemiyorum o konuda sadece akıntının sebebi ne olabilir diye sordum 😇
nevzatbaskomser aysegul_46 Hızlı ve sağlıksız verilmiş bir karar, mantıklı düşünüp iki taraf için de doğru karara varırlar inş
Nisaiste Nisaiste hanımlar bu yerleşme kanaması kaç gün sürüyo bileniniz var mı az önce baktım 1 damla gelmiş koyu kahverengi değil sankı beyazla karışmış gibi
Rwerdst Nisaiste ben hamile kaldığım zaman beyaz akıntının içinde kahverengi lekeler vardı damar gibi değişik bir şeydi 🤭 hatta garibime gitmişti 😅 inşallah sizin için hayırlısı olur
Betusgunes Nisaiste kişiden kisiye değişir bende her gebeliğim de ilişkiden sonra geldi o kanama yumurta tutununca yani test içinde erken daha teste çıkmaz kan verin ama onun icinde erken olabilir bosnmk içinde hayırlısı neyse o olsun inşAllah hakkınızda evliliğin ilk yıllarında eşimle çok zit düşüyordk defalarca boşanma eşiğine geldik sonra hep bir sebeple barıştık şimdi 13 sene oldu
Sevval0308 Nisaiste canım böyle birşeye karar vermişsiniz bebek olursa bosanmayacagiz diyorsunuz. Ben biraz kötümser bakıyorum açıkçası bozuk arabaya bir kişi daha almak gibi birşey Allah hakkınızda hayırlı olanı versin tabi
Nisaiste Sevval0308 yani biz de istemiyoruz ama Rabbim bize bir can daha vermek istiyorsa elimizden bişey gelmez
Nisaiste nevzatbaskomser aslında hızlı değil 1.5 yıldır sürekli lavga ediyorduk sürekli ayrılma kararı alıyorduk ama bir türlü birbirimizi bırakamıyprsul yuva bu düzelir olur böyle şeyler diye ama bu sefer ikimizde bazı şeylerin farkına vardık
Nisaiste Rwerdst benim de öyle akıntı şeklinde içine kahverengi damlatmışlar gibi şuan midem aşırı derecede bulanıyo düşünmeden edemiyorum yarın ilk işim test almak olucak