Nisaiste nevzatbaskomser aslında hızlı değil 1.5 yıldır sürekli lavga ediyorduk sürekli ayrılma kararı alıyorduk ama bir türlü birbirimizi bırakamıyprsul yuva bu düzelir olur böyle şeyler diye ama bu sefer ikimizde bazı şeylerin farkına vardık
minik-anne2323 Nisaiste inşallah çocuk vardırda barışırsınız inan bana olgun düşünen çiftler oluyorsunuz ve düzeliyorsunuz çünkü bende o aşamadayken hamile olduğumu öğrendim Allah’a şükür düzeldik dua edicem size inşallah vardırda yuvanız bozulmaz ikiniz içinde hayırlısı olsun
Nisaiste Sevval0308 yani biz de istemiyoruz ama Rabbim bize bir can daha vermek istiyorsa elimizden bişey gelmez
Attoya Merhaba, ilişki terapisine gitmenizi tavsiye ederim. Bebek için boşanmama kararı bence yanlış, bebek olunca her şey daha da zor oluyor, konular daha hassaslaşıyor, bir şey yokkenki tartışmalar kat be kat artıyor
Nisaiste Attoya haklısınız bebek olunca herşey daha kötü olucak gibime geliyo benim bebek düzeltmicek hiç bir şeyi
Mom-babyyy Nisaiste ben yerleşme yaşamadım ama sizin hamile olmanız çok yüksek tabi düzenli olan biriyseniz boşanma konusunda hakkınız da hayırlısı olsun derim ama yardım almanızı tavsiye ederim yoksa hamilelik zamanında yıprana bilirsiniz
Nisaiste minik-anne2323 amin sağolun inşallah demek istemiyorum hayırlısı diyorum ben artık şu aşamadayken ne diyeceğemi bilmiyorum
Turna44 Nisaiste kız bence siz ayrılmak istemiyorsunuz hala eşim diye bahsediyorsun hatta sanki seviyorsunuz birbirinizi gibi ☺️. İnşallah bebiş vardır inşallah boşanma olmaz. Haber bekliyoruz mutlaka
Nisaiste Turna44 farketmedim yazarlen 😅ikimizde sevdiğimizden emin değiliz sağolun haber vericem mutlaka 😇😇
Saby06 Nisaiste bütün yorumları yazılanları okudum kendimi gördüm sanki ilk çocuğumda 1.5 sene istedik olmadı çok şey yaşadık genlikle ailevi oldu hep sonra biz iyice koptuk birbirimizde tam bu kez son dedik ikimizde ayrılığa hazırladık kendimizi sonra bı anda hamile olduğumu öğrendim onun mutluluğu bizi yeniden yerşertti duygularımızı inşallah size de öyle olur:)
Nisaiste Saby06 bizim ki de sizin ki gibi oldu işte eğer böyle bişey varsa barışma ihtimalimiz %70 fln geri kalan 30 da emin değilim 😅 hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah 😇😇