Meleklerininannesii Fulden94 sat 6 Kasım benimde doğum zamanlarımız aynıymış 🥹 sağlıkla gelsinlerr inşallah canım 🩷
Minimalannesiii Meleklerininannesii öyle tabiiki çoğu gitti azı kaldı sağlıklı sıhhatli kavuşalım bebeklerimize inşallah 🙏🏻💗
Meleklerininannesii tubimom yaaa 🥹annelik olarak en doğrusu ayrımcılık gibi olmaması gerekiyor sizde haklısınız Rabbim her evlatlarımıza da hayırlı ömürler versin inşallah çok iyi yapıyorsunuz 🌸🩷
tubimom Meleklerininannesii bebeğin besigine nevresim alıcaktim önce onun yatağına aldım bebek sonuçta bişey anlamıyor etkilenmez ama kızım etkilebilir inşallah doğru yapıyorumdur🤲❤️çok teşekkür ederim sizede🌸
Gozdearztrn Bende 25+2 yim 11-15 ağustos gibi doğum tarihi tahmini ben 16. Haftadan sonra bir anda kilo aldım 8 kilo civarı şuan alıban aşırı şiş hissediyorum ve kız bebek 💓
Turna44 Meleklerininannesii 22+5 aslında tahmini 2 eylül ama büyük ihtimal ağustosun son haftası doğacak. Bakalım hayırlısı olsun da
Meleklerininannesii Turna44 sağlıkla gelsin canım zamanında vaktinde en güzel hâliyle gelsin inşallah 💖🌸
Ayezhanim 24+6 agustos 17 görünüyor doğumum 🤲🤔ben 20/30 arası doğum yapacağımı dusunuyorum iki gün önce kontrole gitmiştim bir sonraki e nasipse 28 haftalıkken gidecem