Gumus25 Meleklerininannesii evet işte 6 aylık olunca 6 yi doldurmuş oluyorsun 7 ye giriyorsun 😃 doldurduğumuz yaşı söylememiz gibi bir şey 😃
tubimom Meleklerininannesii benim bir tane daha var mecbur alınca ona da almaya çalışıyorum kendini kötü hissetmesin diye yoksa ilk olunca heves başka tabi anlıyorum sizi🌸
Meleklerininannesii tubimom yaaa 🥹annelik olarak en doğrusu ayrımcılık gibi olmaması gerekiyor sizde haklısınız Rabbim her evlatlarımıza da hayırlı ömürler versin inşallah çok iyi yapıyorsunuz 🌸🩷
Meleklerininannesii Habibe-78 aynı hafta aynı gün içerisindeyizzz. Sağlıkla gelsinlerr bende hareketlerini hissediyorum maşallah canım 😍🙏🏻 hiç kilo almadım sıfır 😂🤭
Meleklerininannesii Yirmisekizaralik evet canım ağırlık çökmese çöküyor valla ayını bende anlam veremedim ama sağlıkla gelsinler de yeter inşallah 😍
cicek52 Meleklerininannesii bizde 25+3 teyiz. Ağustos 16 gibi gözüküyor doğum ama sezeryan olacağı için daha önce olur. Benim oğlum çok hareketli vallahi hiç durmuyor tekme tekme.💙
Meleklerininannesii 35_tecrube maşallah canım çok şükür diyelim🙏🏻 saglikla ve zamanında gelsin inşallah minik🌸🩷
Meleklerininannesii Minimalannesiii oyy maşallah prensese, öyle canım bende ayakta değil de artık otururken çok zorlanıyorum desteksiz oturamiyorum öyle oturunca bile çok yoruluyorum sanki amaaan diyorum sonra sağlıkla gelsin de miniğim yeter diyorum 🧿🙏🏻🌸
Minimalannesiii Meleklerininannesii öyle tabiiki çoğu gitti azı kaldı sağlıklı sıhhatli kavuşalım bebeklerimize inşallah 🙏🏻💗
Meleklerininannesii Fulden94 sat 6 Kasım benimde doğum zamanlarımız aynıymış 🥹 sağlıkla gelsinlerr inşallah canım 🩷
tubimom Meleklerininannesii bebeğin besigine nevresim alıcaktim önce onun yatağına aldım bebek sonuçta bişey anlamıyor etkilenmez ama kızım etkilebilir inşallah doğru yapıyorumdur🤲❤️çok teşekkür ederim sizede🌸