Meleklerininannesii tubimom öyle canım benim evlatlarımla gerçek dünyada kavuşacağız inşallah 🥺🙏🏻 çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun benimde dualarım seninlee Rabbim bizleri sağlıkla o günlere kavuştursun inşallah 🙏🏻🌸🩷
Yaseminanne esraEb hic sormadım ki doktora. Daha erken diye. Teefondaki uygulamada 23 agustos yazıyor
Meleklerininannesii Yaseminanne kız için çok güzel modern isimler var aslında ☺️ benim kızımın adı Aymira Duru olacak inşallah 🥹♥️
Yaseminanne Meleklerininannesii çok güzel ♥️ sevdigim çoğu ismi arkadaşlarım koydu çocuklarına :) onlarin çocuğunun ismini koymuş gibi olmak istemiyorum😄
Shibalba Gizemmiray35 merhaba Sezeryanmı olacaksınız, benimde suan 23+4 Aramızda ıkı ya da üç gün var sanırım Ama Dr bana 30 ağustos dedi, meraktayım
Gizemmiray35 Shibalba merhaba evet benimki sezeryan üçüncü doğumum olacak kısmetse diğerleri de sezeryandı sizinki normal doğum mu
snka2021 Meleklerininannesii 25+6 bizde ☘️ Sezaryen olacak bizim 10-15 arasına gün verdi dr. Hamilelik güzel ama tam sıcaklara gelecek son aylar Allah yardımcımız olsun
Meleklerininannesii snka2021 kesinlikle öyle canım benim şimdiden havalar çok sıcak Rabbim kolaylıkla sonunu ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💖🌸
Meleklerininannesii Yaseminanne inşallah bulabilirsin canım benim☺️ evet bir başkasında da olunca insan aynı isim olsun istemiyor haklı olarak 🥰🩷
elaweannesi Gizemmiray35 ay aynıyız 20 Kasım son adet tarihim 2. Bebeğim sezeryan we sancın gelmeden alırız son tarih 15 Ağustos dedi çok heycanlıyım ya ilk kadar isim düşündünüz mü sizin cinsiyet nedir 🥰
Gizemmiray35 elaweannesi evet tamamen aynıyız benim üçüncü hamileliğim on yıl aradan sonra iki kızım vardı bu da kızmış 🥰simay yağmur ve miray Nisa kızlarımın ismi buna karar veremedim henüz
Meleklerininannesii Love13 Allah Allah o nasıl oluyor gerçekten bende bilemedim canım halbuki benim bugün 26+5 seninki bir gün önce gözüküyor bilemedim bende 🙊