Happy__baby Zhrkrc Uykusuz geceler başladı,e birazda ağırlaştım göbekden dolayı🥲3 kilo aldım,hamileliğim güzel geçiyo.Kiloya hiç kafanızı takmayın,bebiş doğunca hepsi gidiyo,en önemlisi bebişlerin sağlığı,siz kaç kilo aldınız?☺️
Zhrkrc Happy__baby bebiş sağlıklı çok şükür 😊 7 kilo aldım ben maalesef. Doktorum birazcık canımı sıktı. Diyetisyene yönlendirdi. Tam tersi bir iştahsızlık var çok az yerim. sindirim problemlerinden dolayı böyle sanırım. Bakalım hayırlısı olsun artık 🤗 sağlıkla gelsin inşallah minişlerimiz
Meleklerininannesii tubimom canımm benim güzel dilek ve duaların için çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bende iki evladımı kaybettim ilk oğlum 7 aylıkken karnımda kalbi durdu ölü doğum yaptım. Sonra yeniden hamile kaldım bu sefer iki aylık bebeğimi kaybettim. Şimdi tekrar hamileyim işte kısmetse Ağustos da doğum olacak inşallah bu defa sağlıkla sıhhatle evladımı kucağıma alırım en büyük temennim bu yönde. Bu yüzden anlıyorum sizi evlatlarımıza olan hassaslığımz hep sevgiden ötürü inşallah Rabbim hicbirimizi evlatlarımızdan ayırmasın ve en önemlisi de acılarını bizlere yaşatmasın inşallah.. 🥹💕
tubimom Meleklerininannesii öbür tarafta seni bekleyenler belkide kurtaranlar var desene ne mutlu sana hiç üzülme için ferah olsun cennete çiçeklerin var🌸 aynı anda dogumumuz öyle denk geliyor sende duamda olacaksın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin🤲
Miniikmucizem Meleklerininannesii 26+2 💕🙏 10 agustos dogum tarihimiz 8 gun onden gidiyoruz o yuzden tarih değişebilir 💁♀️
Hamalp Meleklerininannesii bende 25+5 im pazar 26 olcaz doğumu 13 Ağustos gösteriyor ama keyfi bilir minik erkeğin💙 hareketlerini de 22.hafta da hissetmeye başladım ve isteksiz hareket ediyor resmen. Dr çok akıllı Bi çocuğun olacak dedi o bile fark etmiş 🤭 Allahim sağlıkla hayırla gelir inşallah bizim de yolumuzu açar su gibi gelirler amin🤲
Meleklerininannesii tubimom öyle canım benim evlatlarımla gerçek dünyada kavuşacağız inşallah 🥺🙏🏻 çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun benimde dualarım seninlee Rabbim bizleri sağlıkla o günlere kavuştursun inşallah 🙏🏻🌸🩷
Yaseminanne esraEb hic sormadım ki doktora. Daha erken diye. Teefondaki uygulamada 23 agustos yazıyor
Meleklerininannesii Yaseminanne kız için çok güzel modern isimler var aslında ☺️ benim kızımın adı Aymira Duru olacak inşallah 🥹♥️