Meleklerininannesii tubimom zaten böyle güzel kalpli insanların hep derin bir hikâyesi vardır ben buna çok inanırım. Bir insan hayatta zor günler geçirmiş ise aynı yaşantıyı yaşatmamaya çalışır buda bunun bir örneği bence. Çok güzel bir kalbiniz var bence dilerim ki Rabbim sizi kalbinize göre versin herşeyi🙏🏻🥹 zaten nerde nasil davranacağınızi bilen bir kişiliğe sahipsiniz Rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin inşallah bizlere 🙏🏻🥹💖
tubimom Meleklerininannesii Allah razı olsun sizde çok güzel bir kalbe sahipsiniz bir insana bu kadar içten konuşan art niyet beslemeyen pek insan kalmadı ozeliklle tanımadığı halde. Bu da nasıl yüce gönüllü olduğunuzu gösteriyor Rabb’im seni evlatlarından evlatlarini da senden hiç ayırmasın inşallah ❤️
OflicDi Meleklerininannesii merhaba ,🤗 25+4 aynı bizde 🤭 uygulama 14 Ağustos diyor bakalım ne zamandır vaktimiz 🥰
Meleklerininannesii OflicDi aynıyızz bizde seninle canım 🥹🙏🏻 sağlıkla gelsinler inşallah minişler 💕💕💕🌸🌸
2_evlatyolda Meleklerininannesii bu gün benim prensesim 25 haftalık oldu 8 agustos şeklinde planladık sezeryan olucagım için inşallah saglıklı sıhhatli kucaklarımıza alalım kuzularımızı😍🤰🏼✨💐
Meleklerininannesii 2_evlatyolda sağlıkla gelsin inşallah canım benim 🥹🙏🏻 benim fındığım da 11 Ağustos gibi gelecek Allah’ın izniyle 💕🌸🙏🏻
Meleklerininannesii tubimom canımm benim güzel dilek ve duaların için çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bende iki evladımı kaybettim ilk oğlum 7 aylıkken karnımda kalbi durdu ölü doğum yaptım. Sonra yeniden hamile kaldım bu sefer iki aylık bebeğimi kaybettim. Şimdi tekrar hamileyim işte kısmetse Ağustos da doğum olacak inşallah bu defa sağlıkla sıhhatle evladımı kucağıma alırım en büyük temennim bu yönde. Bu yüzden anlıyorum sizi evlatlarımıza olan hassaslığımz hep sevgiden ötürü inşallah Rabbim hicbirimizi evlatlarımızdan ayırmasın ve en önemlisi de acılarını bizlere yaşatmasın inşallah.. 🥹💕
Yazmelegi_ Zhrkrc uykusuzluk haricinde çok sıkıntım yok 10 kilo aldım geceleri de kızım çok hareketli o yüzden uyuyamıyorum sizde durumlar nasıl 🌸
Zhrkrc Happy__baby sizinle de aynıyız 😃 hamileliğiniz nasıl geçiyor. Siz kaç kilo aldınız. Ben kendimi çok almış hissediyorum 🥺
Happy__baby Zhrkrc Uykusuz geceler başladı,e birazda ağırlaştım göbekden dolayı🥲3 kilo aldım,hamileliğim güzel geçiyo.Kiloya hiç kafanızı takmayın,bebiş doğunca hepsi gidiyo,en önemlisi bebişlerin sağlığı,siz kaç kilo aldınız?☺️
Zhrkrc Yazmelegi_ Yazmelegi_ benim de kabızlık problemim var bir türlü ona çözüm bulamadık doktorum ile. Onun haricinde çok şükür biz de iyiyiz😊 sık lavaboya çıkma falan. Aynı şeyler sanırım. Sağlıkla gelsin miniklerimiz inşallah 🥺 benim doktorum biraz canımı sıktı kilo için gittikçe hızlanacak diyerek diyetisyee yönlendirdi. Şeker de çıkmadı.
Yazmelegi_ Zhrkrc bende bugün yükleme yaptrdim henüz sonuçları almadım da bana da doktorum 14 15 kilo ya kadar yolun var demişti kiloma bisey demedi. Sağlıkla gelsinler inşallah 🌸 kabızlık için sabah aksam olmak üzere biraz kuru kayısı yerseniz fayda eder belki
Zhrkrc Yazmelegi_ ben 57ile hamile kaldığım için en fazla 10 11 kg almalısın demişti doktorum. Ben de 7 kg aldım şimdiden. Kabızlık için de hiç bir yöntem sonuç vermedi önceden de bu problemim vardı çünkü. Diyetisyene gideceğim umarım düzene biner 😊
Zhrkrc Happy__baby bebiş sağlıklı çok şükür 😊 7 kilo aldım ben maalesef. Doktorum birazcık canımı sıktı. Diyetisyene yönlendirdi. Tam tersi bir iştahsızlık var çok az yerim. sindirim problemlerinden dolayı böyle sanırım. Bakalım hayırlısı olsun artık 🤗 sağlıkla gelsin inşallah minişlerimiz