Semanurkcbs hestiura en son 33te gittik 2561gr idik 🤭 37de kontrolümüz sanırım 3,500 civarı olmuşuzdur biz azıcık tombik ilerliyoruzz
merrvekus Minis122 benim bebiş kız aynı zamanda gittiğimde benimde 1020gr dedi ama şeker demedi anne baba iriyse bence bebişte öyle oluyo genlerle alakalı
Minis122 merrvekus evet cnm sukur sekerim normal cikti ilk cocugunda ayniydi iriydi bastan beri o zaman. Ona cekmistir dedi ama 3600 dogdu son zamanda almiyor kilo. Olarak saglikli olsun. Baska bisi istemem
Mltmc Nurdan6535 bende 32 haftalığım 2443 gram dedi doktor ama hiç olumsuz bir şey söylemedi aksine maşallah çok iyi dedi bence canınızı hiç sıkmayın.
EmineTarik Maşallah herkes son haftalarında 😊 ben 15 haftalıkken gitmiştim biri 115 diğeri 113 demişti ikizlerimin şimdi 16 haftalığız 🥰
1humeyrakomurcu En son 36+0 da bakmıştı 2524 gram dedi şimdi ne durumdayız bakalım 4 gün sonra randevu🥰
Cicilibicilim Nurdan6535 canım ben 30+4 te gittim geçenler de 1525 gram geldi doktor normal dedi benimki de mi zayıf acaba 🤷♀️
momness Minis122 gerçekten bende aynı düşünüyorum bünyeyle alakalı bir durum bazen aktarım çok iyi bazen daha zayıf ama yinede yeterli olabilir.sağlıklı olması lazm n önemlisi😊🌸