sedefdurucandan Nurdan6535 benim de bugün tam 32. Haftaydı 2050 gram ve doktor gayet iyi olduğunu söyledi. Moralinizi bence bozmayın.
Nurdan6535 Mrscann yok bende de çıkmadı şeker ben 8 kilo aldım kilom bile yok ekmek bile yemiyor(sevmiyorum)
Songlkirnk Mrscann ben 34 hafta 2517 dedi doktor 2 gün önce ve baya iri yapılı bir bebek olacağını söyledi şuanda şaşırıyorum burdaki değerlere herkes az diyor nasıl azmı gerçekten 34 haftaya 2517
Nurdan6535 cerenizim7876 yok hem önde gidiyo hem normal doğum olmaz Hemde anne karnında ani ölümler olurmuş saydıkça saydı
cerenizim7876 Nurdan6535 başka bir doktora da gitmenizi tavsiye ederim .çok negatif bir yaklaşım olmuş
Daisy0000 3Tospikannesi Benimkinin böbreğinde de genişleme varr.Doktor göbek bağı düşünce hemen sunnet ettir,böbrekleri rahatlar dedi canım
Mrscann Nurdan6535 yaa ben yedim ilk zamanlar ve bayağa da kilo aldım ama ilk gebeliğim de de aynıydı yemem içmem bir sıkıntı olmadı. Şimdi bebeğimin cinsiyeti erkek ondan mı bilmiyorum. Birde benim suyum da fazlaymis