muser24 Yarın 38 haftalık oluyoruz, her gün artık gelsin diye dua ediyorum, ağrılarım var, her şey artık çok zor geliyor, yürüyemiyorum, oturamıyorum, sürekli yatmam gerekiyor ki 2 tane çocukla bu da zor
ilkimbebee 1humeyrakomurcu 37+3 ten kızımla selamlar 🤩 bugün çatı muayenemiz vardı çok şükür güzeldi bir haftaya gelir bebek dedi bakalım
gzl_2320 ilkimbebee canım nasıl geçti çatı muayenen görüşmüştük senle dün akşam😊 kaç cm açılman varmış
Mhtpkts @1humeyrakomurcu öyle tabiki sağlıkla alaşım da kucağımıza önemli olan o inşallah Kısa sürede de toparlanırız ☺️
ilkimbebee gzl_2320 1 cm varmış çok güzel geçti hiç korkulacak gibi olmadı bacaklarımı ayırıp yattım doktora kaç dk sürer dememle iş bitti gibiydi ufacık sinek ısırığı gibi oldu belki jel sürdü diye ufacık yanma oldu haftaya gelebilir dedi bakalım bekliyoruz canım 😍
gzl_2320 ilkimbebee aynen canım kendini kasmayınca rahat olunca olup bitiveriyor tabi acıyor ama abartılacak kadar değil bence de 😊
1humeyrakomurcu Papatyaamm90 ben 36+5teyim yuvarlıyorum 37. Hafta diye başka türlü hiç geçmiyor gibi geliyor sen de öyle düşün diye dedim :)
gzl_2320 1humeyrakomurcu amin canım inşallah🙏hepimiz sağ salim kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizii🥰🙏
Viyanronya 37+5 oldum.iki gün önce çatı muayenesi oldum bişey demediler açılma felan yok galiba daha zamanımız var gelsin de istiyorum.🤭 beyefendinin gelmeye niyeti yok galiba 😂
1humeyrakomurcu Viyanronya gerçekten geçmiyor son günler ya 😏 bi de sizde de oldu mu bilmiyorum bel ve kalça kısmımda ağrılar başladı benim doğum belirtisi mi yoksa bebeğin ağırlığından mı kaynaklı acaba 😏
ilkimbebee gzl_2320 amin amin inşallah canım bebeğin kilosu nasıl benim bebek bu hafta 100 gr almış sadece biraz üzüldüm
gzl_2320 ilkimbebee 3200 gramdı canım fazla kilolu olmaz inşallah doktorum da fazla kilo almasın artık normal doğum istiyoruz dedi açıkçası bende korkuyorum kilodan😅 senin bebiş kaç kilo
Viyanronya 1humeyrakomurcu ben doktor kontrolüne gidince kendisi sinir sıkışması dedi ve zorlanırsan egzersiz yap deyince başladım ve şuan normale döndüm ağrı felan kalmadı. çünkü aralıklı sancılar değildi resmen yatalak gibiydim normal hayatımı zorlaştırmıştı. Sende doktora sor ona göre yap canım