gzl_2320 ilkimbebee 3200 gramdı canım fazla kilolu olmaz inşallah doktorum da fazla kilo almasın artık normal doğum istiyoruz dedi açıkçası bende korkuyorum kilodan😅 senin bebiş kaç kilo
ilkimbebee gzl_2320 3080 bir haftada 100 gr anca almıştı az almış birde zaten ultrasondan yanılma payı çok olurmuş. Benim doktorum da senin doktor gibi fazla kilolu olması iyi değil zor doğum olur dedi yine bi 3000 kilo doğsa iyi olur
gzl_2320 ilkimbebee evet aynen öyle zor doğum olur. Yanılma payı oluyormuş herkeste ama olsun kritik kiloyu geçtiler ya 🙏
ilkimbebee gzl_2320 evet cok şükür tabi inşallah geçmişlerdir o yüzden 10 gün daha gelmesini istemiyorum açıkçası sağlıkla gelsinler kucağımıza bi nefeste alıeız inşallah hangi il hastanede doğum yapcaksın
gzl_2320 ilkimbebee inşallah canım 🙏 benim olduğum şehirde 1 tane devlet hastanesi var başka da seçenek yok zaten özelden başka tabi. Bartın devlet hastanesi. Senin hangi hastane
ilkimbebee gzl_2320 normalde depremzedeyim annemlere geldim tabi çok şükür seçenek çok ama her doktora güven olmuyor :) doktor ne zaman gelir dedi sana
gzl_2320 ilkimbebee ne zaman gelceğiyle ilgili bişey söylemedi. Herhangi bi belirti olmazsa salı günü tekrar gelirsin muayeneye dedi tekrar çatı muayenesi edecek açıklık ilerlemiş mi diye, nst de çektiriyorum zaten
ilkimbebee gzl_2320 benim her an gelebilirmiş haftaya kontrole gidebilirim inşallah :) gelmesin birazcık daha
gzl_2320 ilkimbebee 1 cm açıklık için mi dedi 1 haftaya gelir diye? Benim 2 cm açıklık var çünkü şu zamana kadar gelir demedi
gzl_2320 ilkimbebee benim arkadaşım 2 cm açıklık ile 2 hafta durmuştu da ondan sordum. Belki kanala inmiştir bebeğiniz ondan demiştir 1 hafta diye
ilkimbebee gzl_2320 canım birşey sorucam çatı muayenesinden kaç gün sonra ilişki yaşadın yaşanırsa sakıncası var mı ?
Viyanronya 1humeyrakomurcu ben doktor kontrolüne gidince kendisi sinir sıkışması dedi ve zorlanırsan egzersiz yap deyince başladım ve şuan normale döndüm ağrı felan kalmadı. çünkü aralıklı sancılar değildi resmen yatalak gibiydim normal hayatımı zorlaştırmıştı. Sende doktora sor ona göre yap canım