kitapkurdu Maalesef gebeliği sonlandırıyorlar. Sunhiç kalmamış. Ama bebeğin kalbi hala atıyor. Çok acı bir durum. Allah kimseye yaşatmasın
Busracetin kitapkurdu Allah yardimciniz olsun gerçetken uzucu bir olay gelmiş basiniza Allah size ve éşinize saglik versin , hakkinizda hayirlisi olsun insallah .Elbette bunda da vardir bizim goremedigimiz bir hayir , en kolay sekilde bu günleri atlatirsiniz
Yildizim kitapkurdu hiç mi çaresi yok muymuş? Tek çare sonlandırmak mı bir de kalbi atarken. Başka bir doktora görünün çok üzüldüm nasıl suyu bitiyor hemen🙁
kitapkurdu 4 doktora göründüm biri profesördü hatta üniversite hastanesinde. Hepsi aynı şeyi söyledi. Yokmuş başka çaresi
YagizAsyaMom kitapkurdu yani ben takviye yapabilirler diye biliyordum neden hemen sonlandırmayı seçtiler ki anlamadım özel bir hastaneye yada fakülte hastanesi varsa gitme imkanınız olmaz mı
kitapkurdu İlk önce kendi doktoruma gittim özelde medical park hastanesi. Daha sonra fakülte. Dün herşey normaldi. Aniden geldi su. Kesede delik oluşmuş. Hiç suyu kalmamış. Profesör azıcık olsa da su olsaydı devam ettirilirdi dedi. Ama hiç şansı Yok. Eğer bir müdahale etmezsek bebek sana zarar verir dedi. Öyle hemen tek doktorla karar verilmedi yani
Azrasare kitapkurdu Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm :( demek ki erken haftalar da da olabiliyormuş bu gibi durumlar :( peki kese neden delinmiş neden olabiliyormuş bi bilginiz var mı bu konuda
deletedmom893 kitapkurdu bendede aynısı olmuştu 15 ve 16 dayken suyuma baktılar normaldi ama göz ardı etmemek içim turnusollu kağıtla test yaptılar çıkmadı 23 teyim hala ara ara olur enfeksiyondan demişti doktor canım
kitapkurdu Saat 4 ten beri sancı çekiyordum. Ölüm gibi geldi. Bir anda ayağa kalkınca bebek düştü yavrumu gördüm. Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı. Sağ Salim kucağınıza alın İnşAllah bebeklerinizi🤲🏼
Aysglaltnscr0980 kitapkurdu ya çok üzüldüm ama rabbim hayırlısını versin inşallah 😞😞😞 rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder😞😞
Pszge Allah sana sağlık versin büyük geçmiş olsun cesaretli olman gerek kendini de eşini de yıpratma inşallah diğer gebeliğin daha sağlıklı geçer