kitapkurdu ya canim rabbim sabir versin cok uzuldum ya ayni aciyi yigenimde yasadik tarifi zor 6.5 aylikti suyu gegldi hic kalmadi acilma oldu dogum baslamisti yengeminde ama hastane dogumu sonlandirmadi serumlar takildi yatisi oldu hep su icti bol bol tabiki o suyu asla geri gelmezdi 7 aylik olmasi bekleniyordu dogumu gerceklestircekleri hastane kaldigi besinci gundu lavabayo kalkmis yengem bi bakmis ayagi su olmayinca sancida hissetmemis doguma aldilar tersten dunya gelmeye calisti kalbi durdu sonra allaha sukurler olsun geri geldi 14 saat yogun bakimda yasama calisti anne sutude icti ama kalbi tekrar tekrar durunca o minik bedeni bu kadar dayandi ama cenaze islemleri olsun hastanede o an ki durum abim yengem tarifi yoktu gasilhanede yikanirken girdim yanina insanoglu basina gelmeden anlamiyo iste aklimin ucuna birgun yigenimi yikamak icin orda olucagimi dusunmezdim hayatimda ilkkez gasilhaneye girmistim uzun oldu farkindayim ama senide bekletme imkanlari yokmuydu serumlarla eger ki bizim bebek kendi gelmeseydi iki hafta daha devamdi hastanede