Pszge Hayalvemasal00 sekiz haftalıkken de olabilir mi böyle bişey bende de olmuştu da progestan kullanıyorum ondandır demiştim üç gün felan sürdü öyle ara ara şimdi böyle yazınca merak ettim
Hayalvemasal00 Pszge canim eger sızıntiysa ic camasirini rahatsiz edecek kadar islaniyorsa tabiki tehlikeli. Akinti olabilir dicem ama akinti su gibi gelmez. Ikisinin ayirt etmek onemli. Suyun gelmesi bebegi tehlikeye atar
kitapkurdu Pszge progestan kullandığında akıntı olur Zaten. Ondan korkma. Bana da akıntım için bugün verdi fitil onu koydum o akıyor şimdi de
kitapkurdu Hayalvemasal00 bugün gitmem imkansız zaten hem hastane uzakta hem eşim nöbette asker eşiyim. 😔
Hayalvemasal00 kitapkurdu insllah bi sorun olmaz dikkatli ol canm. Ayaklarini duvara yasla yuksekte tut. Bebek guzel tutunsun yukari ciksin diye
kitapkurdu Saat8 sen beri öyle yatıyorum evde de yalnızım zaten. Dikkat ediyorum. Çok teşekkür ederim
Eyser49 kitapkurdu canim benimde akiyodu oyle cok sonra 15 hafta olucam mesela yarin ama artik o kadar asiri bir akma olmuyo sanirimnirmal diye biliyorum ama yinede doktora git tabiki isi her zaman saglama almak lazim allah bol bolsifa versin kuzum😚