Minisanne12 havvasutcu Ne yalan söyleyeyim doğum sancısı zor gerçekten. Ama o sancılar olmazsa da acilma olmaz. Ben baya sancı çektim bi ara aklıma ölmek bile geldi o derece 😑.annelik gerçekten çok kutsal birseymis 🥰😇
havvasutcu Minisanne12 işte ben bundan cok korkuyom panik bir insanim elime yüzüme bulastirmaktan korkuyom 🥹
Saraaliyeva Alevdemiroglu Minisanne12 ben 25+6 haftamdayim inanırmısınız çok korkuyorum.İlk hamileliyim ve 20 yaşındayım inşallah herkesin bebeği kolay ve sağlıkla gelir benimkide onlarin içinde.Allah evladınızı analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah ❤️❤️
Minisanne12 Saraaliyeva bende doğumdan çok korkan biriydim hatta herkes doğurur ben doğurmam diyordum çünkü acı eşiğim düşük 🥲. Ama doğum anına girince insana bir güç kuvvet geliyor 😇
Saraaliyeva Minisanne12 inşallah bende öyle olurum ve bütün hamişler öyle olur kolay doğurur inşallah
HilalMF Minisanne12 teşekkürler bilgilendirdiğiniz için darısı başıma olsunnn inşaAllah son günler beklemedeyim
Gokcenin_annesi_ Minisanne12 gebelikte kaç kilo aldınız doğuma kaç kiloyla girdiniz acaba kilonun etkis var mı. Maşallah diyeyim bu arada sağlıkla büyüsün bebisiniz çok geçmiş olsun🌿❣️
Minisanne12 havvasutcu hersey doğalca ilerliyor canm ikinma hissi gelince veya sancı gelince hepsini tek tek atlatiyorsun🥰
Nihlal Minisanne12 maşallah Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin önce vatana millete annesine babasına çevresine hayırlı evlat olsun inşallah 🌸
Minisanne12 Lugnos01 fazla değil sadece insan üstünde oturamıyor oda birkaç gün içinde bitiyor insalh 🥰