Minisanne12 GizemPksy bende doğumdan korkan biriydim sabah sekizde suyum geldi öğlen doğum oldu. Kesinlikle her zamn pozitif şeyler düşün 🥰🥰
Deletedmom_116 Ahhg maşallah maşallah ♥️♥️Sağlıklı olsun minnoş🥰darısı başımıza doğurmak istiyorum artık🤣
Happybayby Minisanne12 daha öncesinde hiç alttan muayeneniz yapıldı mı. Bende 38+4 üm ama hiçbir belirti yok belirti olmayınca insan daha stres oluyor
Minisanne12 Happybayby 36 37 38 haftalarda üst üste oluyordum doğum sancısı diye acilden giriş yaptığım içindi büyük ihtimalle 🥲
Happybayby Minisanne12 anladım benim sancım da çıkmıyor nst de hiç alttan muayene de olmadı 9 aydır ilişki de olmadı. Nasıl doguracam bilmiyorum 😅😅
busragil Minisanne12 ayy ne guzel, cok gecmis olsun, saglikla buyusun. İnşallah ben de poppozitif normal dogum hikayem diye post acarim 5 haftaya😂😂
Minisanne12 HilalMF yalancı sancılar vardı sadece. Yok hiçbir şey yapmadım ne doğru düzgün yürüyüş ne bi egzersiz 🥲
HilalMF Minisanne12 teşekkürler bilgilendirdiğiniz için darısı başıma olsunnn inşaAllah son günler beklemedeyim
trksrt Minisanne12 maşallah çok sevindim bu satırları okurken, Allah hayırlı ömürler versin size ve kızınıza😍
Ummuhan64 Minisanne12 amiin Allah razı olsun inşallah benimki de kolay olur ilk dogumum olucak ve çok korkuyorum 33 haftaligim 😊
havvasutcu Minisanne12 Allah analı babalı büyütsün canim bu doğum sancısı cok mu zor nasıl bişey hissettin o an
Minisanne12 havvasutcu Ne yalan söyleyeyim doğum sancısı zor gerçekten. Ama o sancılar olmazsa da acilma olmaz. Ben baya sancı çektim bi ara aklıma ölmek bile geldi o derece 😑.annelik gerçekten çok kutsal birseymis 🥰😇