tubimom Minisanne12 çok güzel bir doğum olmuş Allah bizede nasip etsin inşallah bebişine sana mutlu bir hayat diliyorum ❤️
Mrv001 Minisanne12 yaaa çok mutlu oldum postu gördüğüm zaman çok sevindim senin adına canım darısı bizim başımıza inşallah bende diyorum bu kız nerde doğurdu mu yazmadı en son sancı çekiyordu 😂😊
Mrv001 Minisanne12 ne demek kuzum çok mutlu oldum senin adına inşallah bende böyle kolay doğum yaşarım banada dua et 🤗
Rmysnrrr Minisanne12 hayırlı olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, dikişiniz varmı? Dikişler acıyormu çok yada dikiş atsrkem benimde doğum değil sonrasındaki dikişler beni korkutuyor 😟
Minisanne12 Rmysnrrr cok teşekkür ederim. İçten dıştan dikis var. Acıyor ama öyle böyle dayanilmayacak bir ağrı değil. Doğumdan birkaç saat sonra yürüyüş yaptım wcye gittim çok rahattı. Olan ağrılar da cok normal 3 kg çıkarıyorlar bizden🤭😇💖
Gulsum6734 Minisanne12 açılman olması icin ne yaptn Allah analı babalı büyütsün ben 27 +4 günlük hamileyim
Minisanne12 Gulsum6734 hiçbir şey yapmadım birden kendinden oyle açıldı ama sancinin çok etkisi var. Ne kafar çok fazla sanci çekilirse o kadar çok acilma oluyor. Bende had safalarda oldu o yüzden bir saat içinde çok acilma oldu 😇💖
Nazugrak16 Minisanne12 e ne diyelim Allah uzun ömürler versin ailesiyle birlikte dünya kotu ama dünyanızı guzellestirsin darısı bizimkilerin başına olmayanlarada Rabbim tez zamanda onlarada bu duyguyu tatirsin