Meyall Gunesdlan inşallah çatlamıştır canım banada doktor demedi kendim fark ettim ovulasyon testi sayesinde
Meyall Tekinnn valla bende şaşırdım gayet iyiydi ama çatlamamış. İnşallah 2. İğne çatlatır ne diyelim..
Tekinnn Meyall ay inşallah canım bende yarın gidicem kontrole ne kadar büyüdü benim ki bakalım. 1 tanesi büyüme aşamasındaydı diğer 2 si büyümez dedi çok merak ediyorum nolcak
Momoz Meyall uygulanan protokoller farklı oluyor ama yine de başka bir doktora görünmekte de fayda var bence de
Meyall Tekinnn inşallah büyümüştür canım ve inşallah çatlarlar. Sadece büyümeside yetmiyormuş onu anladım
Momoz Meyall benim tüp bebek tedavisi direkt cnm iğneler sonrası mikro enjeksiyon sonra da hormon takviyesi
Meyall Tekinnn ultrasondan baktı canım bende direk gördüm ekran da zaten. Ama ilginç olan şu ki 3 tane vardı. Diğerleri hakkında bişey demedi
Tekinnn Meyall ben çok olumlu olacağını düşünmüyorum değişik duygular içindeyim. İnşallah iyi olur ama 🙏
Tekinnn Meyall iyide test istemesi lazımdı sen hangi hastaneye doktora gidiyorsun ben normal ilaçsız takip yaptırdığımda bile bana progesteron testi yapıyordu emin olmak için
Meyall Tekinnn kayseride özel bi hastaneye gidiyorum doçent doktor üstelik. Değiştircem çok gıcık oldum artık herşeyi ben soruyorum adama
Meyall Tekinnn her gittiğimde ne hastası olduğumu ne verdiğini herşeyi unutuyor. Tekrar tekrar ben soruyorum. Çatlamadığını kendim fark ettim salak saçma işler
Tekinnn Meyall bence farklı bi doktora daha git ben hamile kalmak istediğim andan beri 6 doktora gittim hepsinden aynı şeyi duydum rahatladım hepsi hamile kalırsın dedi ama hala kalamadım ☺️
Meyall Tekinnn sonucta yumurtam var hormonlarım iyi şükür sadece tsh biraz yüksek. İlaç a tepki veriyor her ay adet oluorum buna şükür
Meyall Tekinnn valla normal yolla %5 kalabilirsin dedi tüp bebek dedi polistik over dedi. Sonraki gittiğimde ben sana öyle demedim ki dedi. Ne dediğini oda bilmiyor