Meyall Tekinnn aynen canım arkadaşımda aynısını söyledi. 😍 yarın kontrol um var belli olcak çatlayıp çatlamadığı 🙏
Meyall Meyall benim ki çatlamamış canım tekrar iğne yaptı 😔 ve oldukça çok mantar varmış fitil ve krem yazdı
Meyall Elif5934 canım benimki çatlamamış. Bana yine iğne yaptı 😔 bayada mantar varmış fitil ve krem yazdı
Elif5934 Meyall Olsun canım, demek ki zamanı var daha. Rabbim en yakın zamanda nasib etsin kuzum. Güzelce tedavini gör, yoluna girer her şey.
Meyall Elif5934 belkide canım sonuçta tsh ım biraz yüksek enfeksiyon mantar var belki onların düzelmesi gerek bebeğin sağlıklı büyüyebilmesi için..
Meyall Esra12 sizin ki kaç mm idi canım ? Bide demekki sizin ki ilk iğnede çatlamış benimki çatlamamış 2. İğneyi yaptı inşallah artık çatlar 🙏
Meyall Momoz enfeksiyon in zimaks ilaç yazmıştı dahiliyr doktoru. Ama kadın doğumcum fitil ve krem yazdı
Gunesdlan Arkadaşlar merhaba bugün benimde 8. Ci günüm sabah test yapsam çıkarmı acaba ? Merak ediyorum
Momoz Meyall normalde tüp bebek tedavisi öncesinde mantar için antibiyotik veriliyor sonrasında riske etmemek adına.
Meyall Gunesdlan inşallah çatlamıştır canım banada doktor demedi kendim fark ettim ovulasyon testi sayesinde
Meyall Tekinnn valla bende şaşırdım gayet iyiydi ama çatlamamış. İnşallah 2. İğne çatlatır ne diyelim..