Meyall Esra12 evet canım 5 gün sabah akşam kullandım yumurtalarda büyüdü gayet güzel ama çatlamıyor 😁
Meyall Tekinnn valla normal yolla %5 kalabilirsin dedi tüp bebek dedi polistik over dedi. Sonraki gittiğimde ben sana öyle demedim ki dedi. Ne dediğini oda bilmiyor
Momoz Meyall benim tüp bebek tedavisi direkt cnm iğneler sonrası mikro enjeksiyon sonra da hormon takviyesi
Momoz Meyall uygulanan protokoller farklı oluyor ama yine de başka bir doktora görünmekte de fayda var bence de
Meyall Momoz aynen ben bence başka bir doktora gidiyim. İnşallah bu kez çatlar eğer çatlatmazsa napıcam bilmiyorum
Tekinnn Meyall Benim ki 10mm de kalmış büyümemiş 😔 ve büyümezde iğne yapamam dedi bi ihtimal kendi büyür çatlarsa sen adet gecikirse test yap dedi ☹️
Meyall Tekinnn gerçekten ben artık hiçbişey bilmiyorum 😔 büyüo çatlamıyor. İlaç kullanıyorsun büyümüyor..
Tekinnn Meyall 1 tane içtim canım az geldi doktora söyledim ama dinlemedi o da büyümedi gitti bir ay yine 😏
Meyall Tekinnn bu doktorları anlamak çok güç ya. Ben araştırma hastanesi üniversite hastanesine gidicem gelecek ay özele gitmiycem
Tekinnn Meyall gittim canım ben çok doktora gittim yaşadığım şehirde memleketimde hepsi aynı sorunu ve çözümü söyledi. Bir kere klomen iğne kullandım olmadı bu sefer de klomen kullandım büyümedi
Gnt38 Meyall Bende kayserideyim hangi doktora gidiyosun ben dünyamda aynur simura gidiyorum cok memnunum
Meyall Tekinnn anladım kuzumm inşallah iğnelerin etkisi olur ya. Ben gelecek ay gidicem devlete sil baştan baktıracam herşeyime rahim filmi de çektirecem