Seymaaaokms Elacik gebelikten önce eczanecinin önerisi üzerine svr güneş kremine başladım sivilce yapmıyor içinde alkol paraben yok hamilelikte de kullanıyorum eczacıma sormadım ama suan bitti tekrar yenisini alacağım memnunum.
Rubyyigit Ben aylar öncesinden solante pregna kullanmaya başladım ve çok memnun kaldım. Gebelik sonrasında da devam etmeyi düşünüyorum
imeaeb Solante pregna canım, hamilelikten sonra da kullanayım diyorsan solante pigment tarzı lekeler için olan serisi olabilir. Hepsinin içerikleri aynı zaten solante’de hepsi temiz 👍🏻
Carpediem2 Elacik Ben soltis kullanıyorum ve memnunum. İçeriği en temiz olan güneş kremlerinden biri.
tugcedoganay1 bi süre sinoz kullandım hafif bi krem işe de yaradı hamilelikte falanda bi sıkıntı olmadı
Balahatunn Kizlar instagramdaki icerikleri_ne sayfasini tavsiye ederim. Urunlerin iceriklerini inceliyor. Sayfayi gormeden once ben de solante pregna almayi dusunuyordum. Icerigi cok da temiz degilmis
anayimbenanaaa Elacik ben solante kullanıyorum yıllardır çok memnunum doktorumda solantenin pigmenta diye güneş kremi var onu önerdi
Elenora Elacik Kesinlikle solante hamilelere özel çift koruma etkili çok iyi markalar var ama bu en iyisi diyebilirim tecrübe eden yakınlarım var tek bir leke yok . Ben de ilk günden bu yana bunu kullanıyorum 💜
Htcsnmz03 Elacik solante pregna aldım çok memnunum cildim çok hassas bir yan etkisi olmadı yumuşacık oluyor yüzüm tavsiye ederim
Balahatunn Elacik onerilen bir cok urun var. Mustela aldim ben ogluma. Kendim de kullaniyorum. Trukid, siveno da temiz icerikli.
mrvsrcn Elacik doktorum bioderma eczacım solenta önerdi ikisi de asagi yukarı aynı fiyatlar içerik olarak temizler cilt lekelerinin kalıcı olmaması için çok çok dikkat etmek lazım gebelikte güneş kremine