Elacik Merhabalar 💞 cildimde güneşten kaynaklı kızarıklıklar oluştu iki yanağımdada belirgin. Gebelerin kullanabileceği en iyi içerikli güneş kremi tavsiyeleriniz hangileri 🌺
Hazalaskin Elacik bebeğime(11 aylık ) siveno kullanıyorum doğal içerikli ben de gebeyken bunu kullandım leke Falan olmadı hiç ciltte yağlı his bırakmıyor seviyorum ben ince bir yapısı var
Betul344 Elacik la roche posay kullanıyorum gebelikten önce de kullanıyordum 8 aylık hamileyim yine kullanıyorum ben çok memnunum
Jesca Elacik doktorum bana mineral içerikli güneş kremi kullanmamı söylemişti bu donemde..ben daha almadım ama oğlumun siveno marka güneş kremi var ondan kullanıyorum
Ozgeaslanerr Papatyamoms ben aldım kesinlikle memnun değilim gözlerimi yakıyor ve içeriği de hiç temiz değilmiş…
Zzeynepozge FcsjM instagramda içerikleri_ne sayfasında detaylı içerik bilgileri yazıyor hamiş olmayanlara bile aşırı zararlı maddeler var içerisinde. Hiç önerilmiyor
Elifciftcii Bende avene fluid kullanıyorum eczacı tavsiye etmişti hamileler kullanabilirmis ama şu an için tereddütlerim var içeriğinde parfüm var
Ebru_nur Elacik Ben roc un güneş kremini kullanıyorum çok memnunum lekelerede cok iyi geliyor biraz pahali ama kesinlikle hak ediyor
elifcicek_07 İyi bir güneş kremi 500 lira olmuş yaaa. Forumda görünce bana da ihtiyaç bakayım dedim aman aman